RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kokki kesäsesonkiin Mikkeliin

  • Sijainti Mäntyharju
  • Julkaistu 27.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.03.2024, 23:59
  • 10.03.2024, 23:59

Kokki kesäsesonkiin Mikkeliin

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin kokkeja kesäsesonkiin.

Työssäsi pääset tarjoamaan aitoja ja innovatiivisia makuelämyksiä asiakkaille, aidosta sekä puhtaasta lähiruoasta. Tärkeäksi koetaan myös ainutlaatuinen ruokakulttuuri ja korkea itse tekemisen aste.

Kanssasi työskentelee ammattitaitoinen tiimi, joka perehdyttää sinut alkuun. Lisäksi pääset käyttämään myös omaa luovuuttasi ja kehittämään uutta.

Yhteistyötä tehdään keittiömestarin, ravintolapäällikön sekä muun henkilökunnan kanssa, jolla halutaan varmistaa yhdessä onnistuminen.

Kyseessä 2-vuorotyö ja työajat pääsääntöisesti ovat: 7-15 ja 12-20. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Etsimämme tekijä osoittaa suurta kiinnostusta ruoanlaittoa ja raaka-aineita kohtaan. Lisäksi odotamme hakijalta kokin tehtäviin sopivaa koulutustaustaa tai kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Toivomme, että sinulta löytyy hyvät tiimityötaidot, mutta osaat myös toimia työssäsi itsenäisesti.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuulle saakka, mahdollisuus kuitenkin räätälöidä sopimus käytettävyytesi mukaan. Tässä on loistava tilaisuus työllistyä myöskin joulusesonkiin!

Työssä noudatetaan MARA puolen työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Tarjolla kesätyö uniikissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä hyvät työskentelytilat.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: