RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kesätyöntekijöitä ravintolan ja kaupan alalle

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 16.01.2024, 0:00
  • Suljettu 19.03.2024, 23:59

Kesätyöntekijöitä ravintolan ja kaupan alalle

Haemme ravintolan ja kaupan alan asiakkaillemme sesonkityöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

Työt alkavat vaihtelevasti huhti-kesäkuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle työntekijän käytettävyyden ja asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Asiakasyritykset sijoittuvat eri puolille Pohjois- ja Etelä-Savon talousaluetta. 

Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin ja työnimikkeet voivat olla mm. tarjoilija, kokki, kahvilatyöntekijä, blokkari, tiskari, myyjä, kassatyöntekijä, hyllyttäjä, asiakaspalvelija tms.

Haemme motivoituneita henkilöitä, joilla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Alan koulutus ja työkokemus ovat hakijalle eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Toivomme ravintolapuolelle hakeutuvalla henkilöllä olevan voimassaoleva anniskelu- sekä hygieniapassi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne sekä halu oppia uusia tehtäviä.

Työtehtävistä maksetaan vähintään alan TES mukaista palkkaa. Työajat vaihtelevat alasta ja työstä riippuen tarvittaessa työhön kutsuttavasta osa- ja kokoaikaiseen työhön. 

Jätä kesätyöhakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, ja kerro millaista työtä haluaisit tehdä sekä käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin HR-asiantuntija Iina Pyymäki iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: