RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kesätyöntekijöitä rakennus-/maanrakennusaloille

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.01.2024, 0:00
  • Suljettu 17.03.2024, 23:59

Kesätyöntekijöitä rakennus-/maanrakennusaloille

Etsimme asiakasyrityksillemme rakennus- ja maarakennuspuolen kesätyöntekijöitä!

Työt alkavat vaihtelevasti viimeistään maalis-kesäkuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle hakijan käytettävyyden ja asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Asiakasyritykset sijoittuvat eri puolille Pohjois- ja Etelä-Savon talousaluetta. 

Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin ja työnimikkeet voivat olla mm. rakennusapulainen, rakennussiivooja, lapiomies, kirvesmies, maalari, timpuri, sisustaja, koneen kuljettaja, maanrakentaja, vihertyöntekijä jne.

Työtehtävissä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua oppia uusia asioita. Työkalujen ja -laitteiden käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus ja/tai harrastustoiminnan kautta saatu osaaminen katsotaan hakijalle eduksi osassa työtehtävissä.

Työturva- ja tulityökortit sekä mut ammattipätevyydet ovat plussaa tehtävästä riippuen. 

Työtehtävistä maksetaan vähintään alan TES mukaista palkkaa. Työajat vaihtelevat työpaikasta riippuen tarvittaessa työhön kutsuttavasta osa- ja kokoaikaiseen työhön. 

Jätä kesätyöhakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi sekä millaista työtä ja millä aikavälillä haluaisit tehdä. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin HR-asiantuntija Iina Pyymäki iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: