RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kalakasvattamon työntekijät, viikonlopputyö

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 09.02.2024, 0:00
  • Suljettu 25.02.2024, 0:00

Kalakasvattamon työntekijät, viikonlopputyö

Finnforel on vuonna 2017 perustettu moderni kiertotalousyhtiö, joka haluaa olla ratkaisemmassa kestävän ruoantuotannon haasteita. Kasvatamme Varkaudessa kirjolohia kiertovesimenetelmällä (RAS), mikä on ympäristöystävällisin kalankasvatusmenetelmä ja kuormittaa murto-osan vesistöjä.Ensimmäinen kiertovesilaitoksemme on tuottanut kirjolohta ympäristöystävällisesti jo vuodesta 2018 saakka. Annoskokoisia fileitämme saa Suomessa yli 1 000 kaupasta ja tuotammekin kirjolohta lähes kolme miljoonaa kiloa vuodessa.”

Haemme Varkauteen Finnforel Oy:lle osa-aikaisia ja tarvittaessa työhön kutsuttavia laitostyöntekijöitä kalakasvattamoon.

Kyseessä on viikonlopputyö pääasiassa lauantaisin 8h vuoroissa. Mahdollisuus tehdä vuoroja enemmänkin sesonkien aikaan sekä tarpeen mukaan myös arkena. Työ sopii parhaiten lisätyöksi toisen työn, opiskelun, tms. rinnalle.

Lauantaityöntekijöiden työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti kalojen pistokäsittely. Työhön kuuluu myös muita vaihtelevia päivittäisiä laitoksen töitä, jotka edellyttävät normaalia fyysistä kuntoa, mm. kalojen keräilyä, lajittelua ja pumppausta. Osa työtehtävistä saattaa sijoittua jalostamon puolelle tuotantolinjoille. Tehtäviin perehdytetään, joten hyvä asenne on ratkaisevassa asemassa. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa ennen töiden aloitusta.

Työsuhde solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, hyvillä tekijöillä on mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa halutessaan työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Työsuhteessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15  RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,