RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hotellisiivooja Mikkeliin, kesätyö

  • Sijainti Mäntyharju
  • Julkaistu 27.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.03.2024, 23:59
  • 10.03.2024, 23:59

Hotellisiivooja Mikkeliin, kesätyö

Etsimme asiakasyrityksellemme Mikkeliin hotellisiivoojaa kesäsesonkiin.

Hotellisiivoojana mahdollistat asiakkaille miellyttävän majoituskokemuksen pitämällä huoneistot siistinä. Huoneita on yhteensä kuusi kappaletta. Tarjolla on myös muita tehtäviä siivouksen puolelta ja asiakaspalvelusta, jolla saadaan varmistettua sinulle täydet työtunnit.

Arvostamme tarkkuutta työssä ja reipasta tekemisen meininkiä. Asiakasyritys on saanut kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta sekä palvelukulttuurista, joka halutaan ylläpitää jatkossakin.

Etsimämme tekijä on työssään huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työssä edellytetään kykyä toimia itsenäisesti.

Tehtävään annetaan perehdytys, joten se ei vaadi aiempaa kokemusta. Eduksi katsotaan kuitenkin alan koulutustausta ja työkokemus.

Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuulle saakka, mahdollisuus kuitenkin räätälöidä sopimus käytettävyytesi mukaan. Tässä on loistava tilaisuus työllistyä myöskin joulusesonkiin!

Työssä noudatetaan MARA puolen työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Tarjolla kesätyö uniikissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa työnkuva on monipuolinen. Sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä hyvät työskentelytilat.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: