RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hitsaaja, HANZA Mechanics Oy

  • Sijainti Heinävesi
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Suljettu 03.03.2024, 23:59

Hitsaaja, HANZA Mechanics Oy

Nyt on loistava tilaisuus päästä osaksi kansainvälistä teknologia-alan yritystä, sillä rekrytoimme asiakkaallemme HANZA Mechanics Oy:lle Heinävedelle HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä pitää sisällään MIG/MAG hitsausta sekä muita metallipuolen tehtäviä.

Toivomme, että hakijalla olisi alalle sopiva koulutustausta, kokemusta levyseppähitsaajan työstä sekä kuvien lukutaitoa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Etsimämme tekijä pystyy toimimaan itsenäisesti, hänellä on hyvä sekä motivoitunut asenne työntekoon ja tarkka työnjälki. Tärkeintä on kuitenkin kyky oppia uutta ja halu kehittyä työssään.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Tarjolla vakituinen työsuhde koneistukseen ja metallituotteiden valmistukseen erikoistuneessa yrityksessä.

Tässä on hyvä mahdollisuus päästä osaksi kansainvälistä työympäristöä, jossa ympärillä ammattitaitoinen tiimi. Lisäksi työtä pääset tekemään viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tarjolla kannustava palkkaus.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Haastattelut alkavat jo hakuprosessin aikana, joten hae pian!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,