RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

CNC-Koneistaja, HANZA Mechanics Oy

  • Sijainti Heinävesi
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Suljettu 03.03.2024, 23:59

CNC-Koneistaja, HANZA Mechanics Oy

Nyt on loistava tilaisuus päästä osaksi kansainvälistä teknologia-alan yritystä, sillä rekrytoimme asiakkaallemme HANZA Mechanics Oy:lle Heinävedelle CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä pitää sisällään CNC-sorvin asetusten tekoa, käyttöä sekä ohjelmointia. Tuotteet valmistetaan asiakastilauksesta piirustusten mukaan ja sarjakoot ovat vaihtelevia.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Hakijalta odotamme alalle soveltuvaa koulutustaustaa, aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä ohjelmointi- ja asetustaitoja (Mazak ja Fanuc). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Voit olla etsimämme tekijä, mikäli sinulta löytyy aito halu ja kiinnostus oppia uutta. Omaat reippaan ja ahkeran asenteen työntekoon. Lisäksi teet työtä oma-aloitteisesti sekä huolellisella otteella.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tarjolla on kannustava palkkaus.

Avoinna vakituinen työsuhde koneistukseen ja metallituotteiden valmistukseen erikoistuneessa yrityksessä, joten hae pian! Mahdollisuus tilanteesi mukaan sopia myös määräaikaisesta työsuhteesta.

Sinua odottaa koulutusmyönteinen työantaja, jossa ympärillä ammattitaitoinen tiimi ja kansainvälinen työympäristö. Pääset työskentelemään viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Haastattelut alkavat jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,