RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Asiakaspalvelija sesonkiin – Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 0:00
  • 29.02.2024, 0:00

Asiakaspalvelija sesonkiin – Espoo

Haemme kevään sesonkiin asiakaspalvelijaa asiakkaallemme Espooseen!

Työsi pitäisi sisällään muun muassa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, asiakkaiden vastaanottamista aulassa, ajanvarauksien sekä maksujen hoitamista.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelun tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä tarkka ja tunnollinen työote.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:30–18 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työ alkaa sesongin alkaessa maalis / huhtikuussa ja kestää toukokuulle. 

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,