RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Apukäsiä vesivahinkokohteiden korjauksiin

  • Sijainti Forssa
  • Julkaistu 30.01.2024, 0:00
  • Suljettu 19.02.2024, 23:59

Apukäsiä vesivahinkokohteiden korjauksiin

Haemme asiakasyrityksellemme apukäsiä vesivahinkokohteiden kunnostamiseen. Työ pitää sisällää mm. piikkaamista, uudelleen rakentamista ja viimeistelyä. Aikaisempi työkokemus kirvesmiehen hommista katsotaan eduksi tämän tehtävän suorittamisen kannalta. 

Haussa on oma-aloitteinen, aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta omaava henkilö, kenellä on oma auto käytössä. Sinun työtehtäväsi ovat monipuolisia korjaustöitä, joten aikaisemmalla työkokemuksellla on suurin merkitys tämän työn menestymisen kannalta. Työkalut tulee pysyä itsevarmasti käsissä ja tietää, mitä tekee.

Työ alueena on mm. Forssa, Loimaa ja Ypäjä. Aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan mahdollisimman nopeasti. Palkkaus on TES. 

Hakua jatkettu ja vanhat hakemukset huomioidaan.

Tarvittaessa lisätietoja antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: