RekryDiili Oy

Myyjä

  • Sijainti Hamina
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 0:00
  • 03.06.2024, 0:00

Myyjä

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme

MYYJÄÄ urheilukauppaan

Asiakkaamme tarjoaa huoltopalveluita pyöräilyyn, hiihtoon ja jääurheiluun. Heillä on myös vuokraus,- ja kuljetuspalvelu, jota he tarjoavat asiakkailleen. Valikoimiin kuuluu tuotteita useasta eri urheilulajista esimerkiksi juoksusta, pyöräilystä, hiihdosta, jalkapallosta ja jääkiekosta.

Asiakkaaltamme saa laadukkaiden tuotteiden lisäksi aitoa paikallista palvelua, vahvaa urheiluosaamista ja parhaat vinkit harjoitteluun.

 

Etsimmekin nyt asiakkaallemme pitkään toimineeseen Urheilukauppaan kokenutta myyjää.

Tässä tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työporukkaan, joka tekee työtä intohimolla polkupyörien ja varaosien myynnin parissa.

Toivomme sinulta kokemusta polkupyöristä ja niiden ominaisuuksista. Voit olla alan harrastaja ja haluat palvella kaikkia asiakkaita mahdollisimman hyvin. Sinulle on hyvä asenne työtä kohtaan ja kanssasi on mukava asioida.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, viikkotunteja on vaihtelevasti.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Ota yhteyttä:

minna.mansikkamaki@rekrydiili.fi
+358 40 152 5114

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.