RekryDiili Oy

Kojeistoasentaja Tampereelle!

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 0:00
  • 31.05.2024, 0:00

Kojeistoasentaja Tampereelle!

Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme sähkökeskusasentajia, jatkuvaan työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme toimialana on harjoittaa kylmä-, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistusta sekä turvaporttien, sähkö- ja automaatiokeskusten valmistusta, huoltoa.

Etsimme reippaita kojeistoasentajia asiakkaallemme Tampereen alueelle. Kojeistoasentajana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa tulevien komponenttien rakentaminen, sekä kylmä-, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistusta sekä turvaporttien, sähkö- ja automaatiokeskusten valmistusta, huoltoa ohjeistuksien mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkökuvien- ja piirustusten lukutaitoa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tule mukaan vakavaraiseen, jo alalla pitkään toimineeseen kasvavaan yritykseen, joka tarjoaa ammattitaitoisen tiimin ja monipuolisen työnkuvan.

Työnkuvasi pitää sisällään:

Kojeistoasentajana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa komponenttien rakentaminen, sekä kylmä-, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistusta sekä turvaporttien, sähkö- ja automaatiokeskusten valmistusta ja huoltoa ohjeistuksien mukaisesti.

Odotamme Sinulta:

Sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää myös piirustusten lukutaitoa. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana mutta viimeistään 31.5.2024 mennessä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Rekrytointia hoitaa:

Jarno Korhonen

jarno.korhonen@rekrydiili.fi

Puh: +358 40 127 1684

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.