Reka Kaapeli Oy

HR-assistentti

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 25.01.2024, 17:00
  • Suljettu 15.02.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR-assistentti

Reka Kaapeli on osa Nexans Groupia, jossa teemme työtä kestävän tulevaisuuden puolesta, tukien osaltamme digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 270 ammattitaitoista rekalaista Reka by Nexans -kaapelituotteiden parissa. Olisitko sinä yksi meistä?

HR-prosessit monipuolistuvat ja kehittyvät, ja siksi haemme HR-tiimimme lisävahvistukseksi sinua 

HR-ASSISTENTTI

Tavoitteenasi on varmistaa, että HR-järjestelmissä oleva tieto on luotettavaa, käyttäjät osaavat hyödyntää HR-järjestelmiä ja HR-prosessit kehittyvät.

Teet tiivistä yhteistyötä HR-tiimimme kanssa ja olet päivittäin yhteydessä linjaorganisaatioomme, esihenkilöt ovat keskeisin sidosryhmäsi. Osallistut Nexans-tasoiseen HR-yhteistyöhön, joten käytät työssäsi päivittäin englantia.  Käytännöntason esimerkkejä vastuullasi olevista prosesseista ovat henkilö- ja parametritietojen perustaminen ja ylläpito, HR-raportointi, esihenkilöiden ohjaus, tuki ja kouluttaminen HR-prosesseissa, järjestelmäkoulutus, valittujen HR kampanjoiden koordinointi jne.

Mitä odotamme sinulta

Vahvaa kiinnostusta ja mielellään näyttöä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kokemus teollisuusympäristöstä ja soveltuva koulutus (esim. AMK-tasoinen) antaa vahvan pohjan menestymiselle. 

Vuorovaikutusrajapintasi on laaja, joten yhteistyökykyisyys ja ulospäinsuuntautuneisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, kuten myös joustavuus, paineensietokyky ja huolellisuus. Sujuva suomen ja englannin kielitaito sekä Microsoft 365-ohjelmistojen osaaminen ovat välttämättömiä toimen menestykselliselle hoitamiselle. Mepco- ja SAP SuccessFactors-ohjelmistojen kokemuksesta on suurta hyötyä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme itsenäisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, osaavan organisaation ja tiimin tuen, pääsyn osallistumaan kansainväliseen HR-työhön, kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden etätyöhön.

Työsuhde on vakituinen, toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä. 

Työntekijämme saavat mm. lounas- ja työsuhdepyöräedun, tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen sekä kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Videolta kuulet rekalaisten omin sanoin millaista työskentely meillä on:

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 14.2.2024. Aloitamme valintaprosessin jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jari Haapala puh. +358 40 506 1932, parhaiten tavoitat 29.1. klo 14.00–17.00 ja 5.2. klo 13.00–17.00.

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Nexansin keskeinen rooli sähköistämisessä on jatkunut yli vuosisadan ajan ympäri maailman. Haluamme saavuttaa yhdessä kunnianhimoisen tavoitteemme – Electrify the future. Nexans Groupilla, jolla on noin 28 000 työntekijää 42 maassa, teemme tietä uuteen maailmaan, jossa turvallinen, kestävä ja hiilidioksidipäästötön sähkö on kaikkien saatavilla.

Nexans Group on johtava kaapelijärjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa neljällä pääliiketoiminta-alalla: Power Generation & Transmission, Distribution, Usage and Industry & Solutions. Kaikki Reka by Nexans -kaapelit valmistetaan Suomessa uusiutuvalla energialla. Voit tutustua tarkemmin Reka by Nexansin tuotteisiin verkkosivuillamme: www.reka.fi.

Osaamisalue: