Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: sydänkeskus, Joensuu; määräaikainen (id8501)

 • Sijainti Joensuu
 • Julkaistu 13.02.2024, 13:00
 • Suljettu 28.02.2024, 0:42
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: sydänkeskus, Joensuu; määräaikainen (id8501)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 27.2.2024 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

Sairaanhoitajaa

Sydänkeskukseen
 

Tehtävänkuvaus

Sydänkeskuksen sairaanhoitajana pääset monipuolisesti hoitamaan akuutteja sydänpotilaita. Meillä polkusi alkaa sydänosastolta. Toteutamme perehdytyksen työparityöskentelynä ja saat työhösi tukea työyhteisöstä sekä esihenkilöiltä. Sydänosastolla työskennellessä korostuu toimenpidepotilaiden valmistelu ja seuranta, potilasohjaus sekä moniammatillisuus. Parasta työssämme on nähdä potilaiden voinnin koheneminen akuutista vaiheesta kotikuntoiseksi. 

Sairaanhoitajan työ meillä on antoisaa ja tarjoaa mahdollisuuden jatkuvan ammattitaidon kehittymiseen. Se, minne urapolkusi meillä suuntaa, suunnitellaan yhdessä esihenkilön kanssa.

Työaika: 3-vuorotyö. 

Työyhteisön esittely

Sydänkeskus tarjoaa sydänsairauksien monipuolista ja laadukasta hoitoa. Sydänkeskukseen kuuluu sydänosasto, sydänvalvonta, sydäntoimenpideyksikkö sekä sydänpoliklinikka. Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla voi olla sydänsairautena esimerkiksi sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, läppävika, rytmihäiriöitä tai synnynnäinen sydänvika. Äkilliset sydäninfarktit hoidamme tarvittaessa pallolaajennuksella ympäri vuorokauden. 

Tervetuloa meille! Näin tulevat kollegasi kuvaavat meitä:

 • Meillä on hyvä yhteishenki ja työilmapiiri
 • Puhallamme yhteen hiileen ja aina on apua tarjolla
 • Henkilökunta on osaavaa ja motivoitunutta 
 • Aidosti kuuntelevat esihenkilöt
 • Sydänkeskus on monipuolinen työyksikkö ja työ on mielenkiintoista
 • Useammassa työpisteessä kiertäminen tuo mielekkyyttä työhön
 • Lisäkoulutusmahdollisuudet

Työpaikan sijainti: Pohjois-Karjalan keskussairaala

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.   

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2924,53 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

 • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200 eur/v)
 • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • työsuhdepolkupyörä
 • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
 • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
 • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
 • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Meillä on avoinna määräaikainen tehtävä, jonka aloitusajankohta ja kesto on sovittavissa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun. Voimme täyttää tästä hausta myös muita eri mittaisia määräaikaisuuksia.  

Tehtävässä on koeaika.

Matalalla kynnyksellä voit ottaa yhteyttä yksikön esihenkilöihin: osastonhoitaja Piia Laakkonen piia.laakkonen@siunsote.fi, puh 013 330 3289 ja apulaisosastonhoitaja Karoliina Sutinen karoliina.sutinen@siunsote.fi, 013 330 8485, kertovat sinulle mielellään lisää.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 13.2.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: