Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: kotihoito, Nurmes (id7143)

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 23.01.2023, 8:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: kotihoito, Nurmes (id7143)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME VAKITUISIIN TEHTÄVIIN

Sairaanhoitajia (2)

Nurmeksen kotihoitoon
 

Tehtävänkuvaus

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan kotihoitoon ja sen antamiin mahdollisuuksiin.

Sairaanhoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä.. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Työssä pääsee kehittämään osaamista erilaisilla vastuualueilla, kuten esimerkiksi teknologisten hoivaratkaisujen hyödyntämisessä kotihoidossa. Nurmeksen kotihoidossa toimii myös tehostettu kotihoito.

Työyhteisön esittely

Meidän tehtävämme on mahdollistaa ikäihmisten kotona asuminen. Yhteistyössä omaisten ja toimitahojen kanssa toteutamme asiakkaille heidän näköistä elämää arjessa. Asiakkaat valikoituvat meille arviointijakson perusteella, jonka jälkeen muodostamme heitä osallistaen yksilölliset hoitosuunnitelmat. Kotikäynneillä satsaamme inhimilliseen kohtaamiseen, jonka mahdollistaa rauhallinen ja keskeytyksetön aika asiakkaan läsnä.

Työyhteisöämme voi kuvailla ammatillisen rennoiksi. Joukkomme koostuu osaavista ammattilaisista, jotka viihtyvät yhdessä ja antavat huumorin kukkia. Autamme toisiamme ja ratkomme työnhaasteet yhdessä tuumin.

Työpaikan sijainti: Pappilansuora 15, 75530 Nurmes

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.  

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3061,20 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Arja Kurkivuori-Kejonen, puh. 013 330 6644 tai sähköpostilla arja.kurkivuori-kejonen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 22.12.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: