Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Lieksa (id7617)

 • Sijainti Lieksa
 • Julkaistu 24.05.2023, 9:00
 • Haku päättyy Jatkuva haku
 • Jatkuva haku
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Lieksa (id7617)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Sairaanhoitajaa

Partalanmäen hoivakotiin
 
 

Tehtävänkuvaus

Etsimme ammattitaitoista ja omistautunutta sairaanhoitajaa liittymään tiimiimme ikäihmisten asumispalveluyksikössä. Työskennellessäsi tässä tehtävässä vastaat ikäihmisten hyvinvoinnista, terveydestä ja laadukkaasta hoidosta.

 • Laadit yksilöllisiä hoitosuunnitelmia ja varmistat niiden toteutuksen.
 • Seuraat ikäihmisten terveydentilaa
 • Annat lääkitystä ja huolehdit lääkkeiden oikea-aikaisesta antamisesta.
 • Huolehdit ikäihmisten päivittäisistä hoivatarpeista, kuten pukeutumisesta, peseytymisestä, ruokailusta ja liikkumisesta.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky toimia tiimissä ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin. 

Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä pelkästään arkisin, 2-vuorona tai pelkkää aamuvuoroa, jos niin tahdot! Kysy rohkeasti ja esitä toiveesi!

Työyhteisön esittely

Tule tekemään merkityksellistä hoitotyötä Lieksaan Partalanmäen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön! Kyseessä on 56 asukkaan palveluyksikkö, jossa teemme arvokasta ja laadukasta hoito- ja hoivatyötä sekä yhteistyötä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Työpaikan sijainti: Jokikatu 2, 81700 Lieksa

Kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.  

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3061,20 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

 • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
 • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
 • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
 • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
 • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän on mahdollista aloittaa välittömästi, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Hanna Toivanen, puh. 0133306573 tai hanna.toivanen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävät täytetään ja haku päätetään soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Joensuussa 22.12.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: