Pilke päiväkodit Oy

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan keikkaisijaisuu

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 22.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2025, 23:59
  • 31.07.2025, 23:59

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan keikkaisijaisuu

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan keikkaisijaisuu, Pilke päiväkodit Oy, Janakkala

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Me arvostamme osaavia varhaiskasvattajiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinnaan, Janakkalan Turenkiin. Päiväkodissamme on 120 paikkaa 0-6-vuotiaille lapsille. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat tehdä esimerkiksi opiskelujen ohessa lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Pilke Ilveslinna on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja. Päiväkodilla on suuri piha ja hyvät ulkoilumahdollisuudet retkeilyyn ja liikkumiseen esimerkiksi polkupyörällä. Myös päiväkodin sisätiloissa kannustetaan lapsia liikkumaan. Meillä on tilava liikuntasali, joka on kaikkien ryhmien käytössä sekä runsaasti liikuntavälineitä liikkumisen rikastuttamiseksi.

Ilveslinnan vahvuuksia ovat hyvä yhteishenki ja hyvä työilmapiiri. Yhteistyötä tehdään yli ryhmärajojen ja apua saa aina tarvittaessa niin omalta tiimiltä, esihenkilöltä kuin koko työyhteisöltäkin. Päiväkotimme on vuonna 2018 valmistunut hirsirakennus, joten saamme päivittäin nauttia puhtaasta sisäilmasta, miellyttävästä akustiikasta sekä rauhallisesta tunnelmasta.

Toivomme sinulta myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Kaikkien sijaisten tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos kiinnostuit, pistä hakemus tulemaan – olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!

Palkkaus:TES: G19C
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Lyhytaikaiset keikkasijaisuudet
Työaika:kokoaikatyö, Tarpeen mukaan
Yhteystiedot:Minna Puusniekka
minna.puusniekka@pilkepaivakodit.fi
040 905 3002
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: