Palmia Oy

Toimitilahuoltaja Nurmijärven alueelle iltavuoroon

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 13.02.2024, 15:00
  • Haku päättyy 12.03.2024, 23:59
  • 12.03.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimitilahuoltaja Nurmijärven alueelle iltavuoroon

Haemme  osaavaan ja iloiseen joukkoomme huolellista ja aikaansaavaa toimitilahuoltajaa Nurmijärvelle.

Työtehtävät

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy sisältyy ylläpito- ja perussiivousta. Tulet osaksi tiimiä, jossa jokaista arvostetaan. Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat ma-pe 12:21-20:30 välille. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi, jossa tehdään työtä hyvässä hengessä ja huumoria säästelemättä.

Työtehtävän peruspalkka: 

  • 1924,39 €/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). 

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. 

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Susan Salonen, palveluesihenkilö, numerosta  040 485 6075 (klo. 12-13).

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla  Työnantajalupauksemme  Siivouspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.