Palmia Oy

Tarvittaessa töihin kutsuttava toimitilahuoltaja – Nurmijärvi

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 13.02.2024, 15:00
  • Haku päättyy 12.03.2024, 23:59
  • 12.03.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tarvittaessa töihin kutsuttava toimitilahuoltaja – Nurmijärvi

Haemme  osaavaan ja iloiseen joukkoomme huolellista ja aikaansaavaa toimitilahuoltajaa Nurmijärvelle.

Työtehtävät

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy ylläpito- ja perussiivousta. 

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, töitä on tilanteen ja tarpeen mukaan 0-38,15 h/viikko. Työajat sijoittuvat ma-su 6-21 välille. Tämä työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen 31.12.2023 saakka. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Jatko tehtävässä on myös mahdollinen määräaikaisuuden päättyessä.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. 

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle tuntityön luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Palmia kasvaa ja kehittyy koko ajan.  Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Kehitämme siivousalaa etulinjassa ja työvälineemme ovat aina ajan tasalla. Hyödynnämme mm. kemikaalitonta siivousta, robotiikkaa ja erilaisia digitaalisia järjestelmiä.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on runsaat edut. Saat keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %.  

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Susan Salonen, palveluesihenkilö, numerosta  040 485 6075 (klo. 12-13).

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla  Työnantajalupauksemme  Siivouspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.