Palmia Oy

Osa-aikainen toimitilahuoltaja – Porvoo

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 13.02.2024, 15:00
  • Haku päättyy 12.03.2024, 23:59
  • 12.03.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikainen toimitilahuoltaja – Porvoo

Oletko sinä puhtausalan ammattilainen vailla uusia haasteita? Etsimme nyt joustavaan, iloiseen ja osaavaan osa-aikaisen toimitilahuoltajan siivoustehtäviin Porvooseen.

Työtehtävät

Työtehtäviisi siivoojana kuuluu toimistotilojen ylläpitosiivous. Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen, jossa työvuoron kesto on 3,5 tuntia. Työajat ovat aamulla klo 7:00–10:30 välillä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Palmia kasvaa ja kehittyy koko ajan. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on runsaat lomaedut. Lomia käytettäessä päiviä myös kuluu vain 5 / lomaviikko. Saat myös keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %.  

Tarjoamme työsuhde-etuina Epassin, työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja.

Edellytämme sinulta

Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englannin kielen ymmärtämis- ja puhetaitoja. Hakijalta odotetaan vähintään kahden vuoden työkokemusta siivousalalta sekä kykyä toimia luotettavasti ja huolellisesti.

Huomioithan, että ennen työn aloittamista henkilöt turva selvitetään kohteeseen.

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Tatiana Pätsi projektisuunnittelija, numerosta 0504013848 arkisin klo 10-11.

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla  Työnantajalupauksemme  Siivouspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.