Neve Oy

Sähköautomaatioasentaja

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 19.03.2024, 15:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sähköautomaatioasentaja

Etsimme 

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA 

Energiantuotannon sähköautomaatioasentajana työskentelet lämmön ja sähkön tuotannon sähköautomaatioasennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotehtävissä ja tarvittaessa osallistut vikojen korjauksiin.  Työpanoksellasi olet varmistamassa energiantuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden kautta sujuvaa tuotantoprosessia.  

Toivomme sinulta kokemusta prosessiteollisuuden automaatiokunnossapidosta tai teollisuuden muista automaatio-/sähköasentajan tehtävistä. Voimme räätälöidä työnkuvaa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Toivomme sinulta halua kehittää osaamistasi ja innokkuutta uusia työtehtäviä kohtaan.  

Sinulla on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto ja B-ajokortti. Toivomme lisäksi automaatio- ja kunnossapitojärjestelmien tuntemusta.

Toimit hyvässä yhteistyössä, kehittävällä työotteella ja joustavasti, myös paineenalaisena. Vastuullisuus, ongelmanratkaisutaidot ja tehtävien loppuunsaattaminen ovat sinulle luontaisia.

Konsernimme monipuoliset työtehtävät antavat sinulle hienon mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Arvostamme suuresti työturvallisuutta, joten käytössäsi ovat laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Työpaikkasi on kehittyvässä ja kansainvälisessä arktisessa pääkaupungissa, luonnon, hyvien palveluiden ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Kysy lisää Erkki Pietilältä p. 040 828 3957, mielellään klo 14-17 välisenä aikana

Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 7.4.2024 mennessä. 

 

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.” Lue meistä lisää neve.fi 

 

Osaamisalue: