Neve Oy

Kaukolämpöinsinööri

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 20.02.2024, 13:00
  • Suljettu 18.03.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kaukolämpöinsinööri

Neve –konserni tarjoaa vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa olet mukana kehittämässä monialakonsernia entistä paremmaksi

Haemme  

KAUKOLÄMPÖINSINÖÖRIÄ

kaukolämpöverkon osaajaksi loistavan työilmapiirin omaavaan kaukolämpöporukkaamme.

Kaukolämpöinsinöörinä vastaat kaukolämpöverkon ja liittymien maasto- sekä teknisestä suunnittelusta. Työhösi kuuluu myös verkoston dokumentaation ylläpito sekä rakentamisen ja kunnossapidon valvontatehtävät. Toimit aktiivisesti suunnittelun, rakentamisen, asiakkaiden ja urakoitsijoiden parissa. Työssäsi liikut oma-aloitteisesti toimiston ja työmaavalvonnan tehtävissä. Pääset mukaan kaukolämpöverkon vaihteleviin tehtäviin ja kannustava työporukka on tukenasi päivittäin tehtävien hoitamisessa.

Hyvät valmiudet tehtävässä menestymisellesi antaa aikaisempi kokemus infrarakentamisen alalta ja alalle soveltuva amk-tutkinto. Olet oikea henkilö tehtävään, jos tunnistat viihtyväsi toimistossa ja työmailla. 

Arvostamme tunnollisuutta, tehtäviin tarttumista, teknistä ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Tarjoamme monialaisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä haastavia ja innostavia työtehtäviä joustavilla työjärjestelyillä. Kollegoiden kanssa yhteistyössä pääset luomaan tulevaisuutta kaukolämmölle.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä enemmän, verkkopäällikkö Mika Kovala puh. 040 167 8030 vastaa mielellään.

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.” Lue meistä lisää neve.fi 

 

 

 

Osaamisalue: ,