Mikkelin kaupunki

Maatalouslomittaja

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 28.04.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.12.2024, 15:00
  • 31.12.2024, 15:00

Maatalouslomittaja

Maatalouslomittaja, Mikkelin kaupunki, Mikkeli

Kiinnostaako Sinua työ Kaakkois-Suomen lomituspalveluissa?

Maatalousyrittäjän lomituspalveluiden tarkoituksena on turvata maatalousyrittäjän harjoittaman kotieläintuotannon keskeytyksetön toiminta vuosiloman ja sijaisavun aikana. Palvelu perustuu Maatalousyrittäjien eläkelaitos (Mela) ja Mikkelin kaupungin väliseen toimeksiantosopimukseen.

Mikkelin kaupungin hallinnoima Kaakkois-Suomen lomituspalvelut tuottaa lomituspalvelua 21 kunnan/kaupungin alueella: Enonkoski, Hirvensalmi, Imatra, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Mikkeli, Mäntyharju, Parikkala, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Savonlinna, Sulkava ja Taipalsaari.

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia maatalouslomittajia pääasiassa lypsykarjatiloille sekä toistaiseksi voimassa oleviin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Toistaiseksi voimassaoleviin tehtäviin voi hakea jättämällä hakemuksensa tähän hakuun.

 Arvostamme maatalousalan koulutusta ja/tai vankkaa työkokemusta karjanhoitotöistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä parsi-, asema- ja/tai robottinavetoissa sekä traktorin ja työkoneiden käyttötaitoa. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Arvostamme erityisesti motivoitunutta asennetta työhön. Tuemme työntekijöitämme mm. työnohjaajajärjestelmämme kautta. Työohjaajina toimivat pitkän ja monipuolisen työkokemuksen omaavat maatalouslomittajamme. Yksikkömme panostaa myös maatalouslomittajien täydennyskoulutukseen.

Pyydämme jättämään avoimen sähköisen hakemuksen Kuntarekryn kautta. Hakija voi itse hakulomakkeella määritellä kuinka kauan hänen avoin hakemuksensa on voimassa. Mikäli meille tulee toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä avoimeksi, käymme läpi avoimen hakemuksen jättäneiden hakemuksia ja otamme sopivaan henkilöön yhteyttä.

Hakemukseen voi liittää opiskelu- ja työtodistukset pdf-tiedostona.
Mikäli sopivia vakinaisia paikkoja tulee avoimeksi, sinuun otetaan yhteyttä maaseutu- ja lomituspalveluista.

Palkkaus:KVTES, liite 13
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:lomituspalvelupäällikkö Liisa Heino
puh. 044 781 1364
liisa.heino(at)mikkeli.fi
tai
maaseutuasiamies Sari Sopanen
puh. 040 561 5208
sari.sopanen(at)mikkeli.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: