Meidän IT ja talous Oy

Palvelupäällikkö IT-palvelupisteelle

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 21.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 14.01.2027, 23:59
  • 14.01.2027, 23:59

Palvelupäällikkö IT-palvelupisteelle

Palvelupäällikkö IT-palvelupisteelle, Meidän IT ja talous Oy, Joensuu, Lappeenranta

Haluatko mukaan luotsaamaan uudistuvia IT-palveluitamme?

Etsimme IT-palvelupisteemme Service Desk -tiimille uutta palvelupäällikköä edellisen päällikön siirtyessä urallaan eteenpäin. Palvelupiste toimii Meitan IT-palveluissa asiakkaidemme ensisijaisena kontaktipisteenä, johon tuleekin kuukaudessa tuhansia asiakasyhteydenottoja. Tiimin ammattilaiset auttavat monikanavaisesti asiakkaidemme työntekijöitä erilaisissa ongelmatilanteissa sekä varmistavat palvelupyyntöjen ratkaisemisen sovitussa aikatauluissa. Palvelupiste on tärkeä osa Meitan noin 200 it-ammattilaisen ryhmää, ja se tekee päivittäin tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijatiimien kanssa.

Palvelupäällikkönä toimit noin 15 henkisen tiimisi esihenkilönä ja varmistat, että Meitan palveluprosessit vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Pääset kehittämään palvelupisteen toiminnan lisäksi laajemmin Meitan toimintaa ja osallistumaan uusien teknisten ratkaisujen, kuten tekoälyn käyttöönottoon yhdessä meitalaisten ja palveluntarjoajien kanssa. Palvelupäällikkönä olet osa johtotiimiämme, jossa sinua on sparraamassa yli 40 kollegaa.

Tiimisi ja työkaverisi ovat hajallaan Meitan toimialueella, joten työsi on modernia hybridityötä, jossa pystyt itse vaikuttamaan päivittäiseen työntekopaikkaasi. Tärkeää kuitenkin on, että riittävä määrä tärkeitä livekohtaamisia oman tiimin ja kollegoiden kanssa toteutuu. Lähityöskentelypaikkasi voi olla Meitan toimistolla Joensuussa tai Lappeenrannassa. Työsuhde on vakituinen.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– kokemusta / vahvaa motivaatiota esihenkilötyöhön
– ymmärrystä moderneista it-palveluprosesseista ja kokemusta niiden käytännön toteutuksista
– erinomaisia yhteistyötaitoja
– organisointi- ja paineensietokykyä
– valmentavaa ja ihmislähtöistä johtamisotetta
– jämäkkyyttä puuttua epäkohtiin ja korjata ne
 
Tarjoamme

Meitalla saat kiinnostavan ja kehittyvän työnkuvan lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan julkisen sektorin palvelutuotannon kehitykseen. Henkilöstömme hyvinvointi on strategiamme ytimessä: erinomaiset henkilöstö- ja asiakaskokemus syntyvät käsi kädessä! Pääset työskentelemään mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on vahva tekemisen meininki. Työmme on modernia hybridityötä (läsnä- ja etätyön yhdistelmä), jossa pystyt itse vaikuttaman päivittäiseen työntekopaikkaasi, kunhan riittävä määrä tärkeitä livekohtaamisia oman tiimin ja kollegoiden kanssa toteutuu.

Olemme vakaa ja joustava työnantaja, joka panostaa vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tarjoamme AVAINTA-työehtosopimuksen edut, muun muassa palautumisen mahdollistavat reilut vuosilomat. Muita etuja ovat mm. kattavat työterveyshuollon palvelut sekä ePassin hyvinvointi-, liikunta- ja kulttuurietu ja työsuhdepyöräetu.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.1.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Palkkaus:Avaintes + vastuulisät + kokemuslisät
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.1.2024 mennessä osoitteessa www.meita.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja viestintäjohtaja Antti Heinonen p. 013 339 0400, antti.heinonen@meita.fi. Puhelinajat lisäkysymyksille 4.1. klo 8-11 ja 5.1. klo 12-15, muina aikoina sähköpostitse.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: