Med Group Oy

Miespuolinen henkilökohtainen avustaja Ylivieskan

  • Sijainti Ylivieska
  • Julkaistu 30.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.07.2024, 23:59
  • 28.07.2024, 23:59

Miespuolinen henkilökohtainen avustaja Ylivieskan

Miespuolinen henkilökohtainen avustaja Ylivieskan, Med Group Oy, Ylivieska

Hei avustajan työstä kiinnostunut, tule onnilaisten joukkoon tekemään tärkeää ja asiakaslähtöistä työtä avustajapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Etsimme miespuolisia henkilökohtaisia avustajia miesasiakkaallemme arkisissa toimissa avustamiseen. Asiakkaalla on käytössä apuvälineitä, joiden käyttöön perehdytetään tarvittaessa. Pääset halutessasi avustamaan myös muita asiakkaitamme ja näin nauttimaan vielä enemmän työn monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta.

Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistään, täyttä elämää. ONNIn asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Avustat kodin askareissa ja kodin ulkopuolisissa toiminnoissa. Et tarvitse alan koulutusta tai kokemusta, riittää, että olet halukas oppimaan uutta ja työskentelemään asiakaslähtöisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

ONNI on arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä. Arvomme, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, näkyvät päivittäisessä työssämme.

Tarjoamme sinulle
 Kattavan perehdytyksen lue lisää (https://www.onnion.fi/blogi/uuden-tyontekijan-perehdytys-onnilla)

 Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää (https://www.onnion.fi/blogi/onnilaisen-osaamisen-kehittamisen-polku)

 Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin jakamaan arkea ja toimimaan tukenasi

 Monipuoliset Tradeka-konsernin henkilöstöedut lue lisää (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

 Työterveyden lisäksi Tradekan sairauskassan, johon työntekijä liittyy koeajan jälkeen, jos työaika on työsopimuksen mukaan vähintään 10 h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk. Jäsenmaksu on 0,75% palkasta, max 420 /v. Sairauskassa korvaa pääpiirteissään

– 80 % lääkärinpalkkioista sekä laboratorio- ja radiologisista tutkimuksista Terveystalossa (sis. erikoislääkärit kuten gynekologi, silmälääkäri, ortopedi)

– 80 % fysioterapiasta ja hieronnasta, enintään 375 vuodessa

– 80 % psyko- ja lyhytterapiasta, enintään 1000 vuodessa

– 80 % lääkärin määräämistä Kela-korvattavista lääkkeistä, omavastuu 50

Maksamme sinulle yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa 12,06 – 13,26 /h + vuorokohtaiset lisät. Tuntipalkkaisessa työsuhteessa maksamme sinulle tehdyt tunnit kaksi kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä). Kuukausipalkkaisen palkanmaksu on kuukauden 25. päivä.

Toivomme sinulta
 B2-tason suomen kielen taitoa

 Ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta tarvittaessa

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?
Hakeminen on helppoa ja hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Henna Stenmaniin ( henna.stenman@onnion.fi (mailto:etunimi.sukunimi@onnion.fi), p. 040 136 07 82). Haku päättyy 29.02.2024.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Henna Stenman, henna.stenman@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: