Med Group Oy

Henkilökohtainen avustaja

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 05.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.08.2024, 23:59
  • 03.08.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja, Med Group Oy, Kokkola

Hei avustajan työstä kiinnostunut, tule onnilaisten joukkoon tekemään tärkeää ja asiakaslähtöistä työtä avustajapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistään, täyttä elämää. ONNIn asiakkaita ovat henkilöt, jotka tarvitsevat sairaudestaan tai vammastaan johtuen apua arjen askareisiin. Avustat kodin askareissa ja kodin ulkopuolisissa toiminnoissa. Et tarvitse alan koulutusta tai kokemusta, riittää, että olet halukas oppimaan uutta ja työskentelemään asiakaslähtöisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

ONNI on arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä. Arvomme, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, näkyvät päivittäisessä työssämme.

Tarjoamme sinulle
 Kattavan perehdytyksen lue lisää (https://www.onnion.fi/blogi/uuden-tyontekijan-perehdytys-onnilla)

 Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää (https://www.onnion.fi/blogi/onnilaisen-osaamisen-kehittamisen-polku)

 Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin jakamaan arkea ja toimimaan tukenasi

 Monipuoliset Tradeka-konsernin henkilöstöedut lue lisää (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

 Työterveyden lisäksi Tradekan sairauskassan, johon työntekijä liittyy koeajan jälkeen, jos työaika on työsopimuksen mukaan vähintään 10 h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk. Jäsenmaksu on 0,75% palkasta, max 420 /v. Sairauskassa korvaa pääpiirteissään

– 80 % lääkärinpalkkioista sekä laboratorio- ja radiologisista tutkimuksista Terveystalossa (sis. erikoislääkärit kuten gynekologi, silmälääkäri, ortopedi)

– 80 % fysioterapiasta ja hieronnasta, enintään 375 vuodessa

– 80 % psyko- ja lyhytterapiasta, enintään 1000 vuodessa

– 80 % lääkärin määräämistä Kela-korvattavista lääkkeistä, omavastuu 50

Maksamme sinulle yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa 12,06 – 13,26 /h + vuorokohtaiset lisät. Tuntipalkkaisessa työsuhteessa maksamme sinulle tehdyt tunnit kaksi kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä).

Toivomme sinulta
 B2-tason suomen kielen taitoa

 Ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta tarvittaessa

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?
Hakeminen on helppoa ja hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Sanna Aspegren (sanna.aspegren@onnion.fi, p. 0417314242). Haku päättyy 29.2.2024

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Sanna Aspegren, sanna.aspegren@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: