Loime Oy

Asiakaspalvelija

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 13.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 15.12.2024, 16:00
  • 15.12.2024, 16:00

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelija, Loime Oy, Eläinklinikka, Lappeenranta

Eläinklinikka Loime, Lappeenranta

Haemme asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen tai äitiysloman sijaista

Eläinklinikka Loime on Lappeenrannassa toimiva yksityinen, laadukkaita pieneläinpalveluita tarjoava eläinklinikka. Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä 6 eläinlääkäriä ja 6 klinikkaeläintenhoitajaa tai avustajaa.

Haemme iloisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä, avointa ja vastuuntuntoista asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen tai äitiysloman sijaista. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Asiakaspalvelutyö eläinklinikalla vaatii paineensietokykyä, tilannetajua asiakkaan kohtaamisessa sekä halua kehittää omaa osaamista. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä eläinten parissa työskentelystä.
  
Työvuorot asettuvat arkisin klo 7:30-20 välille, kahdessa vuorossa. Asiakaspalvelijan työ klinikalla sisältää mm. ajanvarausta, rehumyyntiä ja laskutusta, sekä klinikkaeläinhoitajan ja eläinlääkärin avustamista.

Palkkaus sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaiseksi. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja hyvinvointietuuden (ePassi) sekä henkilökuntaedut oman lemmikin hoidosta.
Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta (kts. esittelyvideo osoitteessa www.loime.fi). Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostiin tero.skytta@loime.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus:alkaen 2000 €/kk
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:02.01.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tero Skyttä
tero.skytta@loime.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: