Lisäpalvelu Lappeenranta Oy

Putkimies

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 21.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59

Putkimies

Putkimies, Lisäpalvelu Lappeenranta Oy, Lappeenranta

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 
Etsimme nyt putkimiestä Etelä-Karjalan alueelle.

 
Millainen työ on kyseessä?

 
Putkimiehenä työnkuvaasi kuuluu monet työtehtävät mm. korjaukset ja asennukset uudis -ja korjausrakennustyömailla.

 
Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 
Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennusaputyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 
Mitä odotamme sinulta?

 
Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

      Jonkinlaista kokemusta putkimiehen töistä (myös esim. työharjoittelu lasketaan)
      Hyvä asenne
      Suomen tai englannin kielitaito

 
Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

      Voimassa oleva työturvallisuuskortti
      Auto käytettävissä

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

      Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
      Työkalut ja muut työssä tarvittavat
      Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.
      Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 
Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

   1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
   2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
   3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
   4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 
Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 
Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Mikko kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044 4272329 tai sähköpostilla osoitteesta mikko.kelavaara@lisapalvelu.net

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 
Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: