Lasten Päivän Säätiö

Myymäläapulaisen rekrytointi 2024

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 13.02.2024, 15:00
  • Suljettu 21.02.2024, 23:42

Myymäläapulaisen rekrytointi 2024

Kesätyö, jossa on reilusti riemua!

Haluaisitko työskennellä Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa ja unelmien kesätyöpaikassa eli Linnanmäen Huvipuistossa?  

Haemme Linnanmäen huvikaudelle 2024 innostuneita kesätyöntekijöitä työskentelemään Linnanmäen Huvipuistossa myymäläapulaisen työtehtävässä. 

Millaista on työskennellä Linnanmäellä?  

Työssäsi ilahdut asiakkaita luomalla ainutlaatuisia elämyksiä. Työskentelet hymyillen ja huolellisesti. Samalla varmistat hauskan, turvallisen sekä unohtumattoman huvipuistopäivän kaikille. Linnanmäellä saat erinomaista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä yhdessä iloisten asiakkaiden ja työkaverien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?  

  • Pääset kehittymään asiakaspalvelun mestariksi. Linnanmäellä kaikki ovat hupimestareita, sillä jokainen Linnanmäellä työskentelevä henkilö on mestari tuottamaan hupia.  

  • Saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään. Perehdytykset alkavat jo huhtikuun alussa.  

  • Iloisista työkavereista muodostuu Linnanmäellä loistava työyhteisö, jossa on ainutlaatuinen yhteishenki. Yhdessä tekemällä menestymme. Jokaisen on mahdollisuus löytää itselleen ja omille vahvuuksilleen sopiva työpaikka Linnanmäeltä.

  • Merkityksellisen kesätyön, koska hupimestarina tuet lastensuojelutyötä. Kurkkaa lisää Linnanmäen nettisivuilta. 

  • Työsuhteen, jonka kesto voi olla 1-6 kuukautta. Linnanmäki avaa portit huvittelijoille 26.4.2024 ja huvipuistokausi päättyy 20.10.2024. 

Mitä me odotamme sinulta?  

  • Innostunutta asennetta ja halua oppia. 

  • Suomen kielen osaamisen lisäksi arvostamme monipuolista kielitaitoa, jota voit käyttää asiakaspalvelutyössä. 

Haku on avoinna 28.2.-10.3.2024 välisenä aikana. 
 

Lasten Päivän Säätiö on jo yli 73 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen historian aikana olemme lahjoittaneet yli 125 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat lastensuojelutyötä.  

Osaamisalue:

Lasten Päivän Säätiö

Linnanmäen huvipuisto on Suomen suosituin matkailukohde. Vuosien saatossa Linnanmäellä on käynyt yli 50 miljoonaa kävijää, joista jokaiselle on jäänyt muistoja ja mielikuvia huvipuistovierailusta. Suomalaisilla on Linnanmäkeen ainutlaatuinen tunneside, joka säilyy läpi elämän.
www.linnanmaki.fi