Lapin hyvinvointialue

Lähihoitajan sijaisuuksia, Sallan kotihoito

  • Sijainti Salla
  • Julkaistu 08.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Lähihoitajan sijaisuuksia, Sallan kotihoito

Lähihoitajan sijaisuuksia, Sallan kotihoito, Lapin hyvinvointialue, Salla

Haemme Sallan kotihoitoon lähi- ja perushoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluontoisiin tehtäviin avoimella hakemuksella.
 
Kotihoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä. Hoiva ja hoito tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa. Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen sekä arjessa tukeminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Lähihoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajien ja lääkärin kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.
 
Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia yksin että osana moniammatillista tiimiä.
Kelpoisuutena lähihoitajan tehtäviin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitajan nimikkeellä tai muu vastaava tutkinto. Tietyin edellytyksin sijaisuuteen voidaan ottaa myös alan opiskelija.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Työnantajana olemme savuttomia. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa.

Palkkaus:Sote-sopimuksen mukainen
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:kotihoidon vs. palveluvastaava Suvi Mikkola, puh. 0400 127 268, suvi.mikkola@lapha.fi tai
kotihoidon vs. palveluvastaava Mirka Mourujärvi, puh. 040 6844 850, mirka.mourujarvi@lapha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: