KoskiHoiva Oy

Lähihoitaja, tule rakentamaan kanssamme uutta Espooseen!  

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.06.2024, 15:00
  • Haku päättyy 07.07.2024, 23:59
  • 07.07.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, tule rakentamaan kanssamme uutta Espooseen!  

Innostutko uuden toiminnan aloittamisesta ja kotiin vietävistä palveluista? Toimintamme laajenee Pirkanmaalta pääkaupunkiseudulle ja rakennamme nyt kokonaan uutta tiimiä kehittämään ja viemään palveluitamme kotiin ikäihmisille, lapsiperheille ja vammaisille asiakkaille. Tarjolla on vakituisia paikkoja, halutessasi voit tehdä myös osa-aikaista työtä tai keikkailla. Työn aloitus on joustavasti kesän aikana. Työskentelemme pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa. 

Miksi kannattaa työskennellä KoskiHoivassa? 

”Meillä sinua kuunnellaan” 

  •  Työtyytyväisyys on meillä tutkitusti korkea. Koskihoivalaiset kokevat, että työtä arvostetaan ja erityisen tyytyväisiä ollaan toiveiden huomiointiin työvuorosuunnittelussa – tuunaamme työaikasi juuri sellaiseksi, kuin haluat! 
  •  Pidämme huolta siitä, että sinun ei tarvitse juosta aikaa vastaan, vaan meillä on aina aikaa asiakkaalle. Erinomainen asiakaskokemus on työskentelymme jokapäiväinen tavoite.   
  •  Luodaan yhdessä uusi tiimi, jossa kaikkien vahvuuksille on tilaa. Pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön ja tapoihimme toimia; kaikki ideat kuullaan!  
  •  Maksamme tervetulobonuksen (500 euroa x 2) ja Smartum-seteleitä (300 €/vuosi).  
  •  Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, auto työpäivän ajaksi ja ilmainen kuntosali.   
  •  Meillä on hyvä perehdytys ja kaikkien koskihoivalaisten tuki saatavilla matalalla kynnyksellä.   

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Tarkistamme lasten ja ikäihmisten kanssa työskenteleviltä rikosrekisteriotteen. Ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkasi sijoittuu kokemuksestasi riippuen välille 2412,63-2731,52 €/kk tai keikkalaisena 14,80-16,76 €/h + vuorolisät. Hox! Palkat nousevat 1.8.2024.   

Tuleva esihenkilösi Olli Anttila vastaa mielellään kysymyksiin arkisin klo 9-15 välisenä aikana numerossa 050 3300 044 tai sähköpostitse olli.anttila@koskihoiva.fi. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, Otaniemen Technopoliksessa, Tekniikantie 14.  

 Käythän täyttämässä hakemuksen pian, niin jutellaan lisää. Psst! Vastaanotamme mielellämme myös ryhmähakemuksia.  

Kurkista verkkosivuillemme www.koskihoiva.fi ja tutustu toimintaamme.  

KoskiHoiva Oy on 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Koskihoivalaisia on tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista.  

 

Osaamisalue: