Kontiolahden kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja, 7 paikkaa

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 13.02.2024, 10:00
  • Suljettu 27.02.2024, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, 7 paikkaa

Tule töihin Kontiolahden varhaiskasvatukseen! Arvostamme sinua ja pidämme tärkeänä, että viihdyt työssäsi. Teemme työtä yhdessä laadukkaan varhaiskasvatuksen eteen. Mahdollistamme työntekijän kehittymisen työssään, kuten kouluttautumisen ja työnkierron. Saat myös toteuttaa itseäsi onnellisen lapsuuden luomisessa. Meille on tärkeää lämmin vuorovaikutus sekä rento työilmapiiri. 

Haettavana on 7 VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää 

Olemme rohkea ja kehittyvä kunta loistavalla asenteella ja innostuksella tehdä työtä. 

Tehtävät sijoittuvat  eri  toimintayksiköihin, joista yksi on vuoroyksikkö. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi varhaiskasvatuksen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, arvioinnista, kehittämisestä ja dokumentoinnista. Varhaiskasvatuksen opettajillamme on sekä omaa että yhteistä suunnitteluaikaa, jolloin opettajat voivat kokoontua keskustelemaan ja jakamaan ideoita pedagogiikasta sekä yhteisistä asioista. Opettajana vastaat varhaiskasvatus-suunnitelman mukaisen pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Opettajana teet yhteistyötä sekä tuet huoltajia kasvatustyössä lasten tasapainoisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parhaaksi. 

Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon.  Avoin ja kokeileva ilmapiiri, digitaalinen kehitysmyönteisyys sekä henkilöstön ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä ovat osa laadukasta toimintaamme. Tämän lisäksi huolehdimme riittävän henkilöstön määrästä panostamalla arjessa siihen, että sijainen on saatavilla tarpeen tullen. 

Toivomme hakijalta sensitiivistä, lämmintä suhtautumista lapsiin ja perheisiin, sekä joustavaa ja kehittävää työotetta tiimityöskentelyyn. Arvostamme pedagogisesti vahvaa osaamista ja vastuunottamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Katsomme eduksi myös osaamisen erityiskasvatuksesta. 

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27

Tehtäväkohtainen palkka: 2820,87 €.  Esiopetuksesta maksamme erillisen korvauksen. 

Sopimusala: OVTES Kunta-alan opetushenkilöstön yleinen virka- ja työehtosopimus
 
Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävissä voidaan noudattaa 6 kk:n koeaikaa. 

Hae sähköisesti 27.2.2024 mennessä kotisivuillamme www.kontiolahti.fi//avoimet-tyopaikat. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Kontiolahden kunta on savuton kunta.

Lisätietoja antaa:  Marja Kauppinen, varhaiskasvatuksen esimies, marja.kauppinen@edu.kontiolahti.fi   p. 040 074 3826 tai Piia Silventoinen-Litja, varhaiskasvatuksen päällikkö, piia.silventoinen-litja@kontiolahti.fi, p. 040 809 6797. 

Osaamisalue:

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?