Kontiolahden kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, 5 paikkaa

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 13.02.2024, 10:00
  • Haku päättyy 27.02.2024, 10:00
  • 27.02.2024, 10:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, 5 paikkaa

Tule töihin Kontiolahden varhaiskasvatukseen! Arvostamme sinua ja pidämme tärkeänä, että viihdyt työssäsi. Teemme työtä yhdessä laadukkaan varhaiskasvatuksen eteen. Saat  toteuttaa itseäsi onnellisen lapsuuden luomisessa. Meille on tärkeää lämmin vuorovaikutus sekä rento työilmapiiri. 

Haettavana on 5 VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää

 Olemme rohkea ja kehittyvä kunta loistavalla asenteella ja innostuksella tehdä työtä.

Tehtävät sijoittuvat eri toimintayksiköihin. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana osallistut tiimisi pedagogiikan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Lisäksi osallistut tiiviiseen yhteistyöhön vanhempien kanssa lapsen tasapainoisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi. 

Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon.  Avoin ja kokeileva ilmapiiri, digitaalinen kehitysmyönteisyys sekä henkilöstön ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä ovat osa laadukasta toimintaamme. Tämän lisäksi huolehdimme arjessa riittävän henkilöstön määrästä panostamalla siihen, että sijainen on saatavilla tarpeen tullen. 

Toivomme hakijalta sensitiivistä, lämmintä suhtautumista lapsiin ja perheisiin, joustavaa ja kehittävää työotetta tiimityöskentelyyn sekä kiinnostusta ja halua työskennellä myös tukea tarvitsevien lasten kanssa. Eduksi katsomme monipuolisen työkokemuksen monen ikäisten lasten parissa. 

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Tehtäväkohtainen palkka: 2362,06 €.
 Sopimusala: KVTES Kunta-alan yleinen virka- ja työehtosopimus.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Tehtävissä voidaan noudattaa 6 kk:n koeaikaa.  

Hae sähköisesti 27.2.2024 mennes kotisivuillamme www.kontiolahti.fi//avoimet-tyopaikat. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Kontiolahden kunta on savuton kunta.

Lisätietoja antaa: Katriina Pitkäjärvi, varhaiskasvatuksen esimies p. 050 428 5108, katriina.pitkajarvi@edu.kontiolahti.fi tai Piia Silventoinen-Litja, varhaiskasvatuksen päällikkö p. 040 809 6797, piia.silventoinen-litja@kontiolahti.fi

Osaamisalue:

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?