Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Tarjoilijoita (yksityistilaisuus)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 13.02.2024, 14:00
  • Haku päättyy 27.02.2024, 23:59
  • 27.02.2024, 23:59

Tarjoilijoita (yksityistilaisuus)

Etsimme nyt innokkaita

TARJOILIJOITA YKSITYISTILAISUUTEEN

yhden päivän työkeikalle. Tilaisuudessa teet töitä yhdessä muiden tarjoilijoiden kanssa, huolehtien vieraiden ruoka- ja juomatarjoilusta, sekä yleisestä viihtyvyydestä ja siisteydestä. Kyseessä on noin sadan hengen juhlat Lahdessa, erillisessä juhlatilassa. Paikalle on hyvät kulkuyhteydet.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo ennestään kokemusta tarjoilijan tehtävistä, tai olet esimerkiksi alan opiskelija, joka tarvitsee lisää käytännön kokemusta. Tärkeintä on, että olet iloinen ja aurinkoinen asiakaspalvelija! 

Tilaisuus on yksityisyrityksen juhla. Ajankohtana lauantai 16. maaliskuuta, työt alkaen noin kello 17:00 ja jatkuen siitä illan ajan.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä työntekijät palkataan heti sopivien ehdokkaiden löytyessä! Lisätietoa saat numerosta 044 728 3771 / Jade.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi