Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET HAMMASLÄÄKÄREILLE

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 16.11.2023, 13:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET HAMMASLÄÄKÄREILLE

Keusoten hammashoitolat hakevat nyt keikkalistalle hammaslääkäreitä.

Tulisitko auttamaan ja tukemaan meitä akuuteissa hammaslääkärin poissaoloissa, lyhyissä määräaikaisuuksissa tai kiinnostaako osa-aikaisuus? 

Keusote on edelläkävijä suunterveydenhuollossa. Meillä on hyvä tilanne hammaslääkäreiden vakansseissa, meidät tunnetaan perhemyönteisenä työnantajana, meille on helppo liikkua julkisilla tai omalla autolla, meillä on nykyaikaiset laitteet ja meillä on hyvä tilanne hammashoitajien sekä suuhygienistien osalta.

Keusotessa on lisäksi kilpailukykyinen tehtäväkohtainen palkka, jonka lisäksi maksamme toimenpidepalkkiot sekä mahdolliset työkokemuslisät. Meillä on laadukasta erikoishammaslääkäripalvelua ja koulutusoikeudet. Olemme tykätty työpaikka myös kandeille! Potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä Winhit.

Työntekijäksi Sinulla oltava hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen osaaminen suullisesti, että kirjallisesti sekä osaamista työskennellä uusissa tilanteissa. Hakemukset on jätettävä suomen kielellä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöltä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia itsenäisen hammaslääkärin tehtävissä Suomessa. Huomioimme myös opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot suoritettuina. 

Kerro hakemuksessasi itsessäsi ja liitä hakemukseen CV. Meillä on kolme ylihammaslääkäriä sekä erikoishammaslääkäri, jotka käyvät hakemukset yhdessä läpi ja ottavat Sinuun yhteyttä.

Mikäli haluat kuulla lisää, ole rohkeasti yhteydessä ylihammaslääkäreihimme:

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.