Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: ASIAKASOHJAAJA, Ikäihmisten asiakasohjaus

 • Sijainti Järvenpää
 • Julkaistu 16.05.2024, 14:00
 • Suljettu 30.05.2024, 14:42
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: ASIAKASOHJAAJA, Ikäihmisten asiakasohjaus

Vielä vailla kesätöitä? Tule kesätöihin ikäihmisten asiakasohjaukseen. 

Meillä ikäihmisten asiakasohjauksessa olisi kahdelle (2) sosionomi tai sairaanhoitaja taustaiselle kesätyöt tarjolla elokuun loppuun. 

 • Asiakasohjaajan työhön kuuluvat mm. asiakkaan neuvonta ja ohjaus, virka-aikainen sosiaalipäivystys, palvelutarpeen arvioiminen ja päätöksenteko, palveluiden koordinointi ja järjestäminen.  
 • Asiakkaiden palveleminen tapahtuu monikanavaisesti; puhelimitse, sähköisiä palveluita hyödyntäen ja asiakkaita tapaamalla. Asiakasohjaaja antaa myös konsultaatiotukea muille ammattilaisille ja verkostotyö on tärkeässä roolissa.  
 • Asiakasohjaaja osallistuu asiakasohjaajan ja asiakasohjausyksikön kehittämiseen itse- ja yhteisöohjautuvuuden periaatteita hyödyntäen. Työssä korostuu uuden tiedon tuottaminen, jakaminen ja toiminnan kehittäminen moniammatillisen tiimin jäsenenä. 
 • Tehtävässä pääset edistämään Keusoten alueen asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä, vahvistamaan osallisuutta sekä tarjoamaan ennaltaehkäiseviä palveluja.
 • Tiimissä työskentelee 18 asiakasohjaajaa sekä tiimin esihenkilö. Työpisteet sijaitsevat joko Järvenpäässä tai Hyvinkäällä, mutta työ edellyttää liikkumista koko Keusoten alueella.

Tehtävässä tarvitaan sosiaali- ja terveyshuollon tuntemusta. Lisäksi edellytetään hyvää paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoja, luovuutta, organisointikykyä sekä perustason IT-taitoja. Tehtävässä vaaditaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, kykyä ihmislähtöiseen ja vaikuttavaan kohtaamiseen ja dialogiin sekä ratkaisukeskeistä työotetta.  

Toivomme että sinulla on myös laaja-alaista osaamista sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, palveluverkoston ja -prosessien tuntemista sekä kykyä näiden monipuoliseen soveltamiseen käytännön työssä. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen kelpoisuus tai terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen sairaanhoitajan pätevyys.

Tietoja palvelussuhteesta:

 • Määräaikainen työsuhde (2kpl) ajalle 3.6.-31.8.2024. Aloitus myös sopimuksen mukaan 
 • Tehtäväkohtainen palkka on 3206,59 e/kk. 
 • Työaikamuotona on yleistyöaika, jossa on mahdollisuus joutuisaan ruokailuun.
 • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
 • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa asiakasohjauksen koordinoiva esihenkilö Alexandra Allén, puh. 050 497 2092, alexandra.allen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 30.5.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.