Keravan kaupunki

Sijaisia koulunkäynninohjaajiksi

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 23.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Sijaisia koulunkäynninohjaajiksi

Sijaisia koulunkäynninohjaajiksi, Keravan kaupunki, Kerava

Keravan kaupungin Savion koulu hakee jatkuvalla rekrytoinnilla koulunkäynninohjaajia ja oppilaiden ohjaajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi erityisopetuksen ja vammaisopetuksen luokkia.

Savion koululla odotamme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sopeudut yllättäviinkin tilanteisiin. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää, koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Sijaiseksi sopivat myös alan opiskelijat tai henkilöt, joilla on soveltuvaa työkokemusta. Motivoituneet sijaiset ovat sijaisista parhaita!

Sijaisen tulee päivittää omaa käytettävyyttään kuuden kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Sijaisuuksia tarjotaan vain hakijoille, joiden yhteys- ja käytettävyystiedot ovat ajan tasalla. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä soveltuviin ehdokkaisiin. Sijaisuuksia tarjotaan tekstiviestillä.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Sijaisilta edellytetään lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Tutkintotodistuksen voit liittää hakemukseesi tai esittää myöhemmin sovittavalla tavalla.

Palkkaus:KVTES:n mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Apulaisrehtori Minna Vehviläinen p. 040 318 2289
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: