Keravan kaupunki

Sijaisia ateriapalveluihin

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 23.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Sijaisia ateriapalveluihin

Sijaisia ateriapalveluihin, Keravan kaupunki, Kerava

Keravan kaupungin ateriapalvelut hakee jatkuvalla rekrytoinnilla osaajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme sekä ruokapalvelutyöntekijän että kokin sijaisuuksia.

Työkohteet ovat koulujen ja päiväkotien keittiöitä. Asiakasmäärät vaihtelevat 50-900 välillä. Työtehtävät pitävät sisällään avustavia tehtäviä, ruoanlaittoa sekä astiahuoltoa, riippuen mihin tehtävään tarvitaan tekijöitä. Työvuorot ovat arkisin klo 7-16 välisenä aikana.

Odotamme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sopeudut yllättäviinkin tilanteisiin. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää, soveltuvaa ammatillista tutkintoa, riittävää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Sijaiseksi sopivat myös alle 18-vuotiaat alan opiskelijat tai henkilöt, joilla on soveltuvaa työkokemusta. Motivoituneet sijaiset ovat sijaisista parhaita!

Sijaisen tulee päivittää omaa käytettävyyttään kuuden kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Sijaisuuksia tarjotaan vain hakijoille, joiden yhteys- ja käytettävyystiedot ovat ajan tasalla. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä soveltuviin ehdokkaisiin. Sijaisuuksia tarjotaan tekstiviestillä.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Tutkintotodistuksen voit liittää hakemukseesi tai esittää myöhemmin sovittavalla tavalla.

Palkkaus:KVTES:n mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Ateriapalvelupäällikkö Riitta Oinonen, p. 040 318 4767
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: