Kallinen Consulting Oy

HR Business Partner, Sambla Group Oy

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 25.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 19.09.2024, 23:59
  • 19.09.2024, 23:59

HR Business Partner, Sambla Group Oy

HR Business Partner, Sambla Group Oy, Kallinen Consulting Oy, Turku

Sambla Group on finanssialan teknologiayritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lainojen vertailu- ja välityspalveluita kuluttajille sekä yrityksille. Sambla Group -konsernissa työskentelee n. 400 ammattilaista Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa Sambla Group tunnetaan parhaiten brändeistään Rahalaitos, Omalaina ja Rahoitu. Suomen maaorganisaatiossa työskentelee yli 50 työntekijää Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.samblagroup.com.

Kansainvälinen, menestyvä ja voimakkaassa kasvussa oleva asiakasyrityksemme Sambla Group Oy hakee nyt kauttamme vankan kokemuksen omaavaa HR BUSINESS PARTNERIA erittäin mielenkiintoiseen ja monipuoliseen rooliin Turun ydinkeskustassa sijaitsevaan viihtyisään toimipisteeseensä.

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että Sambla Group on työntekijöilleen paras mahdollinen työnantaja.

Rakennat yritykselle yhdenmukaisen, positiivisen ja kannustavan yrityskulttuurin ja huolehdit yrityksen työntekijän koko työsuhteen elinkaaren sujuvuudesta aina rekrytoinnista alkaen.

Toimit sujuvasti sekä henkilöstöhallinnon kehittämisen parissa strategisella tasolla kuin operatiivisessa HR-roolissa. Toimit mukana yrityksen järjestelmien yhtenäistämistyössä sekä palkkahallinnon yhteyshenkilönä ulkoistetun palkkahallinnon suuntaan.

Pääset työssäsi organisoimaan yrityksen työntekijöille koulutustilaisuuksia ja tukemaan esimiehiä johtamistyössä. Työ sisältää sopivassa suhteessa kehittämistyötä ja operatiivista työskentelyä ihmisten parissa.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

Sinulle on jo kertynyt useamman vuoden kokemus kokonaisvaltaisista HR-tehtävistä
Työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys ovat sinulle kunnia-asia
Persoonasi vastaa yrityksen arvoja: olet luotettava, sosiaalinen ja tavoitteellinen
Luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä

Tehtävässä menestymiseksi edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana menestyvän yrityksen kasvussa ja luomassa yritykselle Suomen parasta organisaatiokulttuuria.

Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi pääset työskentelemään vastavalmistuneissa toimitiloissa Turun ydinkeskustassa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjolla on siis upea mahdollisuus HR-alan ammattilaiselle!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan, muista palkkatoive
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Vakituinen tehtävä
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Hae tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai oheisen linkin kautta. Rekrytointiprosessia koskevissa asioissa voit olla yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiin arkisin kello 12-16 (Tapio Kallinen, 040 356 8772).
Kallinen Consulting Oy on rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: