Kallinen Consulting Oy

Asiakaspalveluhenkinen myyntikoordinaattori valaistusalalle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.12.2023, 13:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakaspalveluhenkinen myyntikoordinaattori valaistusalalle

PERFORMANCE iN LIGHTING on kansainvälinen, italialainen perheyritys valaistusalalla, jolla on kokemusta yli 40 vuoden ajalta. Yrityksen kattava toimistoverkosto ympäri maailman takaa vahvan kansainvälisen läsnäolon. Laadukas ja kattava tuotevalikoima kattaa tuotteet ja valaistusratkaisut sekä sisä- että ulkovalaistukseen. PERFORMANCE iN LIGHTING on osa italialaista GEWISS-konsernia.

Kasvuhakuinen ja kansainvälinen asiakasyrityksemme PERFORMANCE iN LIGHTING hakee nyt kauttamme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä myynnin koordinaattoria vahvistamaan rivejään Suomessa. 

Myyntikoordinaattorina olet tärkeä osa Suomen myyntitiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa. Tehtävässäsi vastaat muun muassa yhteydenpidosta asiakkaisiin ja tehtaalle, osto- ja myyntitilausten käsittelystä, tarjousten tekemisestä ja laskutuksesta. Tuotehallinta ja hinnastojen ylläpito kuuluvat myös työnkuvaasi. 

Tehtävässäsi pääset myös osallistumaan markkinoinnin toimenpiteisiin vastaten paikallisesta tuotemarkkinoinnista ja erilaisten tapahtumien järjestelyistä.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulle on jo kertynyt vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ja tiimipelaaja positiivisella asenteella
  • Hallitset hyvin yleisimmät IT-ohjelmistot ja opit uudet ohjelmistot nopeasti
  • Olet luonnostasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen

Arvostamme erityisesti kokemusta sähköteknisen kaupan alalta ja sähkönumeroiden parista. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin haluasi oppia ja kehittää omaa tekemistäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän valaistusalan huipputuotteiden parissa ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Yrityksessä yhdistyvät pienen, dynaamisen myyntikonttorin joustava ilmapiiri ja ison kansainvälisen konsernin mahdollistama ammatillinen kehittyminen ja kasvu. 

Työn suorittaminen onnistuu mainiosti osittain etänä niin toivoessasi. Tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti, mutta koko organisaation tukemana.  

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. 

Hae tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.kallinenconsulting.fi. Pyydämme hakemukset englannin kielellä. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiin (Tapio Kallinen, 040 356 8772) arkisin kello 12–16 välisenä aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kallinen Consulting Oy on rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Osaamisalue: