Järvenpään kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, määräaikainen, Saunakallion koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 16.05.2024, 14:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 15:00
  • 30.05.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja, määräaikainen, Saunakallion koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko vuorovaikutustaitoinen kasvatuksen ja ohjauksen osaaja, joka tekee työtä positiivisella otteella? Haluatko olla osana oppilaan koulupäivää tukea antaen ja yhdessä onnistumisista riemuiten?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi KOULUNKÄYNNINOHJAAJA?

Haemme Saunakallion kouluun osa-aikaista (82,35 %) koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.8.2024-31.5.2025. Viikkotyöaika on 31 h 30 min.

Saunakallion koulu on vahvuuspedagogiikkaan suuntautunut monikulttuurinen koulu Järvenpään vehreässä Jampan kaupunginosassa. Koulussa on noin 250 oppilasta vuosiluokilla 1–6. Yhteisopettajuus ja aktiivinen tiimityöskentely ovat osa koulumme arkea. Haluamme tarjota laadukasta perusopetusta kaikille alueen lapsille.

Tätä pääset meillä tekemään:

Työn tavoitteena on oppilaan kasvun, kehityksen, hyvinvoinnin ja oppimisen tukeminen. Haemme motivoituneeseen ja sitoutuneeseen joukkoomme osa-aikaista (82,35 %) koulunkäynninohjaajaa, joka toimii osan päivästä myös iltapäiväkerhon ohjaajana.

Toivomme Sinulta

Hakijalta toivomme positiivista ja innovatiivista työtapaa, sekä vahvaa sitoutumista kouluyhteisöön ja siinä vaikuttamiseen. Valmiudet kohdata kaikki lapset lämpimästi ja jämäkästi kaikenlaisissa kouluarjen tilanteissa on ehdoton edellytys työn onnistumisen kannalta.

Luemme eduksi kokemuksen koulunkäynninohjaajan tehtävistä ja iltapäiväkerhotoiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. Samoin katsomme eduksi kokemuksen erityislasten (esim. nepsy) ohjaamisesta.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tehtävä tarjoaa hakijalle lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön ja ajanmukaisen oppimisympäristön.
 Koulussamme toimitaan yhteisopettajuusperiaatteella, jossa kaikki aikuiset – opettajat ja ohjaajat – ovat yhtä tärkeässä asemassa, tukemassa lasten kasvua ja kehitystä. Myös iltapäivätoiminnassa yhteistyö aikuisten kesken on kaiken toiminnan perusta.
 Työssä pääset käyttämään taitojasi laajasti: ohjaajat toimivat meillä aktiivisesti kaikilla oppitunneilla, myös liikunnassa, musiikissa ja käsitöissä.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Haluatko kuulla lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa Saunakallion koulun rehtori Tiina Pelttari p. 040 315 3530 tiina.pelttari@jarvenpaa.fi

Rekrytoinnin eteneminen:

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi 30.5.2024 klo 15.00 mennessä.
 
Suunnitellut haastattelupäivät ovat 3.- 7.6.2024.

Kelpoisuusehdot

Koulunkäynninohjaajan tehtävässä voi toimia esimerkiksi koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, lähihoitajan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai muun soveltuvan koulutuksen suorittanut.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Koulunkäynninohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2302,81 €/kk (sisältää 1.6.2024 voimaantulevan yleiskorotuksen), josta osa-aikaisuuden (82,35 %) mukainen palkka sijoittuu 1896–2048 €/kk välille aiemmasta työkokemuksesta riippuen
  • Järvenpäässä on käytössä vuosityöaika
  • Koeaika on puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta
  • Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi