Järvenpään kaupunki

Historian ja yhteiskuntaopin lehtori, määräaikainen, Kartanon koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 16.05.2024, 14:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 15:00
  • 30.05.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Historian ja yhteiskuntaopin lehtori, määräaikainen, Kartanon koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostunut ja joustava nuorten kanssa mielellään työskentelevä henkilö ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN LEHTORI?

Haemme Kartanon kouluun Järvenpäähän määräaikaista historian ja yhteiskuntaopin lehtoria ajalle 6.8.2024-31.7.2025.
 Kartanon koulu on noin 1 000 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmiä, erityisen tuen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä. Koulu tarjoaa myös liikunta- ja musiikkipainotteista opetusta vuosiluokilla 7–9.

Tässä tehtävässä pääset opettamaan yläkoululaisille historiaa ja yhteiskuntaoppia erittäin mukavassa ja tiiviissä yhteisössä. Lisäksi odotamme hakijan suhtautuvan myönteisesti luokanvalvojuuteen.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme pedagogisesti ja didaktisesti taitavaa opettajaa, joka ei pelkää kokeilla ja soveltaa erilaisia opettamistapoja ja -tyylejä unohtamatta pedagogista näkemystä, joka mahdollistaa oppilaalle parhaat edellytykset oppia historian ja yhteiskuntaopin sisältöjä.
 Tehtävään valitulta odotetaan myös joustavia yhteistyötaitoja, sillä koulun opettajat tekevät paljon yhteistyötä suunnittelussa, toteutuksessa ja toiminnan arvioinnissa. Odotamme myös omaa näkemystä opetuksen ja oppilaiden tarpeiden suhteen.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tehtävä on mielenkiintoinen, sillä koko lukuvuosi on tehtävään valitun harteilla. Pääset suunnittelemaan työsi, toteuttamaan opetuksesi oman näköisesti, jättämään positiivisen jäljen oppilaisiin sekä arviointityöhön.

Kartanon yläkoulu on tiivis yhteisö, joka on valmis auttamaan ja tukemaan uutta jäsentä, mutta myös valmis oppimaan häneltä. 

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kartanon koulun rehtori Petteri Roiha, p. 040 315 2332, petteri.roiha@jarvenpaa.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi 30.5.2024 klo 15.00 mennessä.
Suunniteltu haastattelupäivät ovat viikolla 23.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perusopetuksen opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös ei kelpoiset hakijat.

Palvelussuhteen ehdot 

  • Sopimusala OVTES 
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta
  • Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote 
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä 

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi