Järvenpään kaupunki

Erityisluokanopettaja, määräaikainen, Kinnarin koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 01.02.2024, 13:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 15:00
  • 29.02.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityisluokanopettaja, määräaikainen, Kinnarin koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko vuorovaikutustaitoinen kasvatuksen ja ohjauksen osaaja, joka tekee työtä positiivisella otteella? Haluatko olla osana oppilaan koulupäivää tukea antaen ja yhdessä onnistumisista riemuiten?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi ERITYISLUOKANOPETTAJA?

Kinnarin koulu on 900 oppilaan yhtenäiskoulu ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Koulussa toimii myös esiopetusryhmiä yhteistyössä perusopetuksen 1–2-luokkien kanssa. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja pihan vanha 100-vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020. Kinnarin koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Haemme joukkoomme erityisluokanopettajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 4.3.-1.6.2024. Aloitus mahdollisesti jo aiemmin sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Arvostamme kannustavaa otetta ja hyvän huomaamista vuorovaikutuksessa sekä kollegojen että oppilaiden kanssa, positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä luokanopettajien, erityisopettajien ja aineenopettajien kanssa.  
 Erityisen tuen oppilaiden haasteiden mahdollisimman monipuolinen tuntemus ja toimiviin toimintamalleihin perehtyminen on edellytys kaikessa ryhmän toiminnassa.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen opettajan kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen ”ilolla ja yhdessä” on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi.

Kinnarin koulu tarjoaa kehittämismyönteisen ja ilmapiiriltään positiivisen työyhteisön. Tervetuloa mukaan iloiseen ja monipuolisesti osaavaan joukkoomme!

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kinnarin koulun rehtori, Päivi Oinasmäki p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi 29.2.2024 klo 15 mennessä. Hakua jatkettu.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja erityisopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
 Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, haussa huomioidaan myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta.
  • Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote
  • Meillä Järvenpäässä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä. Arvostamme erityisopettajan työtä, joten erityisopettajille ja erityisluokanopettajille maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle 100–150 €/kk rekrytointi/TVA-lisää.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi