Järvenpään kaupunki

Englannin kielen opettaja, määräaikainen, Kartanon koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 16.05.2024, 14:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 15:00
  • 30.05.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Englannin kielen opettaja, määräaikainen, Kartanon koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Oletko vuorovaikutustaitoinen kasvatuksen ja ohjauksen osaaja, joka tekee työtä positiivisella otteella? Haluatko olla osana oppilaan koulupäivää tukea antaen ja yhdessä onnistumisista riemuiten?  

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi ENGLANNIN KIELEN OPETTAJA?

Haemme joukkoomme Kartanon kouluun kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä päätoimista englannin kielen opettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 6.8.2024 – 31.5.2025.  Opetustunnit sijoittuvat vuosiluokille 7–9.

Kartanon koulu on noin 900 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmiä, erityisen tuen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä. Koulu tarjoaa myös liikunta- ja musiikkipainotteista opetusta vuosiluokilla 7–9.

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus englannin kielen opetuksesta yläkoulussa, oppiaineen ja eriyttämisen hallintaa, taitoja innostaa oppilaita kielten opiskeluun sekä vahvoja tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Kartanon koulun yksi vahvuuksista on työhön sitoutunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Pääset osaksi tiivisti yhteistyötä tekevää kielten opetuksen tiimiä.
 Käytössäsi on myös hyvät työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuudet työnohjaukseen. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kartanon koulun virka-apulaisrehtori Hanna Eronen, hanna.eronen@jarvenpaa.fi p. 040 315 2612.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi 30.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perusopetuksen opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös ei kelpoiset hakijat.

Palvelussuhteen ehdot 

  • Sopimusala OVTES 
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta
  • Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote 
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä 

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi