ISS Palvelut Oy

Kokoaikaisia lentokonesiivoojia

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.06.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 9:46
  • 30.06.2024, 9:46

Kokoaikaisia lentokonesiivoojia

Kokoaikaisia lentokonesiivoojia, 110 paikkaa, ISS Palvelut Oy, ISS Helsinki-Vantaan lentoasema, Vantaa

Etsimme aktiivisia, reippaita ja valppaita työntekijöitäHelsinki-Vantaan lentoasemallelentokonesiivouksen Airport Campus-palvelutiimiimme!
Lentoasema on avoinna vuoden jokaisena päivänä ympärivuorokautisesti, se ei pysähdy koskaan! Koneet laskeutuvat ja nousevat, matkustajat ja miehistö vaihtuvat. Ympäristö on nopeatempoinen ja tarkkaan aikataulutettu, ja nopeisiinkin muutoksiin on varauduttu koko ajan. Matkustajakokemus on asiakkaillemme todella tärkeä, ja tässä tehtävässä osallistut unohtamattoman palvelukokemuksen toteutukseen käytännön työsi kautta.
Airport Campus -palveluorganisaatiossamme huolehdimme terminaalin ja lentokoneiden siisteydestä. Toiminnallamme luomme viihtyvyyttä ja sujuvaa matkustajakokemusta. Työssäsi lentokonesiivoojana huolehdit matkustamon ja miehistön tilojen siisteydestä lentojen välillä, sekä tarvittaessa muista siivoustehtävistä. Työtä tehdään tiiminä tarkasti aikataulutettuna, työ- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Työvuorosi sijoittuvat vaihtelevasti kaikille viikonpäiville aamu- ja iltavuoroihin. Työ on jaksotyötä ja työvuorot vaihtelevat kiertävän työvuorolistan mukaisesti. Aamuvuorojen alkamisajankohta sijoittuu klo 05-09 välille lentoliikenteen aikataulujen mukaan ja iltavuorojen aloitusajat klo 12-15 välille lentoliikenteen aikataulujen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen (112,5 h / 3 vk), lentokentällä työkielenä on pääsääntöisesti suomi. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa porrastetusti loka – marraskuun 2024 aikana.
 
Lentokonesiivoojat ovat huippuunsa viritettyjä ammattilaisia, oman ammattikuntansa F1-varikkolaisia, jotka varmistavat, että kone pääsee siististi matkaan ajallaan. Kurkkaa täältä miltä työ huippuammattilaisen silmin näyttää: ISS lentokonesiivous (youtube.com)
 
Sinulta me odotamme

erinomaista fyysistä kuntoa, ketteryyttä ja tarkkaa silmää.
kykyä työskennellä ryhmässä ja tulla luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
itseohjautuvuutta pienen dynaamisen tiimisi jäsenenä.
erinomaista palveluasennetta, ja halua tuottaa ensiluokkaisia palvelukokemuksia.
reippautta, täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta.
kohtalaista suomen sekä englannin kielen taitoa. Työkielenä on pääsääntöisesti suomi.
18 vuoden ikää kohteen työturvallisuus- ja turvallisuusohjeiden takia.
kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin vauhdikkaassa työympäristössä.

 
Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta yhtä lailla arvostamme avointa mieltä tarttua uusin työtehtäviin ja oppia uutta.
 
Tehtävään valituille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka on edellytys lentoaseman turvavalvotulla alueella työskentelyyn. Turvallisuusselvitys tarkoittaa sitä, että Suojelupoliisi selvittää valitun henkilön taustaa, lisätietoja löydät täältä https://supo.fi/turvallisuusselvitykset .
Huomioithan lisäksi, että lentoasemalla työskentely edellyttää voimassa olevaa poliisin myöntämää henkilökorttia tai passia.
 
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajallesi.

 
 
Miltä kuulostaisi todella siisti tehtävä lentokenttäympäristössä, joka ei koskaan nuku? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.6.2024. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä. Olemme sinuun pian yhteydessä! Valintaprosessi alkaa jo kesäkuun aikana.
 
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on lähes 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin! Lue lisää toimintamme vaikuttavuudesta yritysvastuuraportistamme

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Palvelut, ISS, rekrytointi@iss.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: