Iisalmen kaupunki

Perusopetuksen opettajien sijaisuudet

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 13.06.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 15:30
  • 31.07.2024, 15:30

Perusopetuksen opettajien sijaisuudet

Perusopetuksen opettajien sijaisuudet, Iisalmen kaupunki, Iisalmi

Etsitään opettajan sijaisia!

Perus- ja erityisopetuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia opettajien, erityisluokanopettajien ja erityisopettajien eripituisiin sijaisuuksiin. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Viransijaisiin sovelletaan viran kelpoisuusvaatimuksia sekä viranhaltijalakia.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Palkkaus:OVTES:n mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen, puh. 040 4894 025, sanna.kouvalainen(at)Iisalmi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: