HR Mentor Oy

Kasvis Galleria Oy

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Kasvis Galleria Oy

Kasvis Galleria Oy, HR Mentor Oy, Kuopio

Olemme erittäin kiinnostuneita elintarvikealan kokeneista työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan Kasvis Gallerialle aktiivisesti koko ajan. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Kasvis Galleria Oy on kuopiolainen elintarvikealan huippuyritys! Varmasti lähes jokainen suomalainen on jossain vaiheessa elämäänsä syönyt Kuopiossa sijaitsevan Kasvis Galleria Oy:n valmistamia tuotteita! Näihin tuotteisiin törmää niin vähittäiskaupassa kuin ammattikeittiöissäkin. Kasvis Gallerian tuotteet ovat terveellisiä ja maistuvia – siksipä myynti rokkaa ja uusia elintarvikealan ammattilaisia tarvitaan, kun toiminta siirtyy aivan uusiin tuotantotiloihin Pieneen Neulamäkeen syksyllä 2024.

Tehtäviämme, joihin palkkaamme työntekijöitä: Tuotevalmistajat / Tuotepakkaajat

Mitä tarjoamme:

– Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä: Tuotannon työtehtäviin kuuluu mm. kasvismassojen, -soseiden ja -keittojen valmistus sekä kypsennys ja annostus. Pakkaamossa pakkauslinjalla toimimisen ohella laadunvalvontaa sekä rahtikirjojen ja lähetyslistojen laadintaa. Koneet tekevät keskeisen osan työstä, ja osa työajasta kuluu esivalmistelun ja reseptiikan parissa.

– Varteen otettavan riskin ihastua alaan ja yritykseemme: Meillä on mukavat työkaverit, maistuvat työsuhde-edut, kehuja saanut perehdytys ja loppuvuodesta 2024 lähtien modernit, upouudet tuotantotilat.

– Palkkaus nojaa Elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti kokemukseen eli perustuntipalkka: 11,05 -12,38 e/h + iltavuorolisä 2,00 e/h ja yövuorolisä 3,99 e/h. Lisäksi koeajan jälkeen pääset bonusjärjestelmän piiriin.

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Kasvis Galleria Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

– Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

– Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme löydät verkkosivuiltamme: www.kasvisgalleria.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Kasvis Galleria Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Palkkaus:Elintarvikealan TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö, 40 h/vko
Yhteystiedot:Päivi Savolainen
p. 050 555 9127
paivi.savolainen@hrmentor.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: