Hitachi Energy Finland Oy

Tuotannonkehitysinsinööri

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 14.06.2024, 15:43
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Tuotannonkehitysinsinööri

Hitachi Energyn tavoitteena on edistää vastuullista energiatulevaisuutta kaikille. Toimitamme sähköjärjestelmiä koteihin, kouluihin, sairaaloihin ja tehtaisiin. Liity joukkoomme ja työskentele upeiden ihmisten kanssa. Samalla opit ja kehityt projekteissa, jotka todella vaikuttavat yhteisöihimme ja yhteiskuntaan. Tuo meille intohimosi ja energiasi ja liity osaksi kansainvälistä tiimiä, joka ymmärtää tämän yksinkertaisen totuuden: monimuotoisuus + yhteistyö = huippuinnovaatio

Tehokkaalla tuotantolaitteistolla on keskeinen rooli toiminnassamme ja kilpailukyvyssä. Tällä osaltaan varmistetaan, että tuotantolaitteet toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Haemme nyt tuotannonkehitysinsinööriä muuntajatehtaalle, Hitachi Energyn Transformers -liiketoimintayksikköön Vaasaan. Tehtävääsi kuuluu erilaisia kehitys-, ylläpito- ja huoltotehtäviä. Päivittäisten tehtävien lisäksi työskentelet mm. ennakoivan kunnossapidon suunnittelun ja toiminnanohjauksen parissa.

Taustasi
– Tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten esim. kone- tai automaatioinsinööri
– Perusosaaminen voimansiirtokomponenteista (laakerit, hihnat, kytkimet)
– Kokemusta tarkkuutta vaativista mekaanisista asennuksista ja säädöistä
– Automaatio- ja sähköjärjestelmien tuntemus
– Kokemusta logiikkaohjelmoinnista
– Mahdollinen Beckhoff- ohjauskokemus tai servojärjestelmäkokemus katsotaan eduksi
– Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen viestintätaito
– Kiinteistötekniikan tuntemus katsotaan eduksi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Oletko valmis uusiin haasteisiin ja oppimaan uutta? Hae tehtävään 31.7.2024 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Konttas, Operations Manager, puh. +358 50 334 2514.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Hitachi Energy Finland Oy

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka edistää kestävän kehityksen mukaista energiatulevaisuutta kaikille. Palvelemme verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita innovatiivisilla ratkaisuilla ja palveluilla läpi koko arvoketjun. Yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa olemme teknologian edelläkävijöitä ja mahdollistamme digitaalisen muutoksen, jota tarvitaan nopeuttamaan energiamurrosta kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Kehitämme maailman energiajärjestelmää ympäristömyönteisemmäksi, joustavammaksi ja luotettavammaksi ja tasapainotamme samalla sosiaalisia, ympäristöllisiä ja taloudellisia arvoja. Hitachi Energyllä on vahva osaaminen ja kokemus ja vertaansa vailla oleva asennuskanta yli 140 maassa. Pääkonttorimme sijaitsee Sveitsissä, ja työllistämme noin 40 000 henkilöä 90 maassa. Liiketoimintamme volyymi on noin 10 miljardia USD.