Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Ostaja

  • Sijainti Juva
  • Julkaistu 15.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 14.11.2024, 23:59
  • 14.11.2024, 23:59

Ostaja

Ostaja, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Juva

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Etsimme asiakkaallemme Sisuwood Oy:lle Juvalle ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. materiaaliostot pääasiassa kotimaan tavarantoimittajilta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, sosiaalista älykkyyttä, vahvaa puutekniikan ymmärrystä sekä kykyä tehdä töitä itsenäisesti. Numeroiden lisäksi ostaja hallitsee monipuoliset it-taidot. Kielitaitona suomen lisäksi on englanti.

Työhön annetaan kattava perehdytys. Ostajan koulutustausta voi olla esimerkiksi liiketalous, tekninen tai puupuolen koulutus. Alan osaaminen voi olla myös työn tai vahvan harrastuneisuuden kautta hankittua. Ostajana kokemus, asenne ja halu kehittyä työssä ovat avainasemassa.

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattattelukierros pidetään videohaastatteluna. Lisätietoa tästä työstä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.

Henkilöstöpalvelu Heimo http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, 8 h
Yhteystiedot:Koikkalainen, Marja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: