Fazer Makeiset Oy

Sähkö- ja automaatioasentaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59

Sähkö- ja automaatioasentaja

Sähkö- ja automaatioasentaja, Fazer Makeiset Oy, Vantaa

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme nyt Vantaan makeistehtaalle

Sähkö- ja automaatioasentajaa

Vantaan tehtaalla suklaasydämessämme suklaan ja keksien valmistuksessa työskentelee noin 500 makumaailman ammattilaista, jotka varmistavat niin huippulaadun kuin ikonisten suklaidemme maukkaimmat maut. Jotta tehtaamme ja niiden tuotantolinjat pyörivät ja 13 miljoonaa levyä Fazerin Sinistä valmistuu vuosittain, on siinä avainasemassa kunnossapitotiimimme. Kunnossapidossamme työskentelee teknisiä ja asennuksen osaajia vaihtelevissa teknisen huollon ja kunnossapidon tehtävissä. Meidän kanssamme olet luomassa suomalaisten joulun, pääsiäisen ja muut makeat hetket.

Sähkö- ja automaatioasentajan työtehtävät pitävät sisällään elintarviketeollisuuden erilaisia sähkökunnossapidon töitä, kuten tuotantolaitteiston toimintahäiriöiden vianselvitystä ja huoltoja sekä mekaanisia korjaustöitä. Teet yhteistyötä ulkoisten laite- ja palvelutoimittajien kanssa ja tukenasi on osaava tuotanto- ja kunnossapito-organisaatio.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa viikon jokaisena päivänä ja edellytämme valmiutta tehdä vuorotyötä.

Tule kanssamme luomaan maukkaita hetkiä!

Miksi meille?

Työkaverit ja tiimi. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Meillä on välitön, välittävä ja tekevä porukka, jossa ei turhaan jäykistellä ja kaveria jeesataan aina. Opimme ja ratkaisemme asioita yhdessä ja väännämme tiukimmat mutterit vaikka kimpassa auki.

Oppiminen ja kehitys. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja kouluttautumiseen kiinnostuksesi mukaan ja käytössäsi on Fazerin oppimisalustan monipuolinen koulutustarjonta. Isona talona voimme tarjota monipuolisia urapolkuja ja etenemismahdollisuuksia uralla.

Dumle, Geisha ja Fazerin Sininen. Vantaan tehtaamme on muun muassa näiden brändien koti. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä innostavien tuotteidemme parissa. Tuotantomme kehittyy jatkuvasti kuluttajien makumieltymysten mukana. Elintarvikealan ja tekniikan kehitys, sesongit ja uutuustuotteemme tuovat tekemiseemme vaihtelua.

Työhyvinvointi ja -turvallisuus. Työturvallisuus on ykkösprioriteettimme ja panostamme työturvallisuuskulttuurimme kehittämiseen. Tarjoamme hyvät työterveyspalvelut ja laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Tiloissamme on fazerilaisille työterveysasema, kuntosali, päiväkoti ja monipuolinen lounasravintola sekä henkilöstömyymälä.

Maistuvat ja monipuoliset edut. Saat henkilökunta-alennuksen Fazerin kahviloissa ja Gateau-leipomomyymälöissä, osto-oikeuden henkilökuntamyymälöissämme sekä vuosittaisen ePassi-saldon ja alennuksia useilta yhteistyökumppaneiltamme. Voit myös liittyä urheiluseura KaFa ry:hyn, joka tarjoaa monenlaista harrastustoimintaa fazerilaisille.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sähkö- ja automaatioasentajana sinulla on soveltuva sähkö- tai automaatioalan ammatillinen koulutus/pätevyys ja kokemusta sähkö- ja automaatioasentajan tai vastaavista tehtävistä. Olennaista on, että ymmärrät monimutkaisten teknisten laitteiden (pneumatiikka, mekaniikka, sähkö- ja automaatio) toimintaa ja opit niiden toiminnan varmistamiseksi tehtävät työt. Kokemus tuotantolinjojen kunnossapidosta ja osaaminen teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmistä sekä logiikkaosaaminen (Siemens) ovat eduksi tehtävässä.

Asentajan roolissa Fazer Makeisilla on tärkeää pystyä hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja toimimaan johdonmukaisesti työturvallisuus edellä myös painetilanteissa. Viet asioita pitkäjänteisesti eteenpäin ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme joustavaa palveluasennettasi, vuorovaikutustaitoja ja sinulta löytyy motivaatiota uuden oppimiselle. Sinulla on hyvät perustason IT-taidot.

Edellytämme valmiutta tehdä vuorotyötä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 31.01.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkena klo 13-14 Kunnossapidon työnjohtaja Jyrki Kekki puh. 040 501 3562.
 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Missiomme, Ruokaa, jolla on merkitys, rakentuu vankalle 130-vuotiaalle perinnöllemme, kuluttajalähtöisyydelle ja innovaatioille kehittäessämme tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Noin 5 000 omistautuneen ammattilaisemme voimin keskitymme kuluttajatuotteisiin ja suoraan kuluttajaliiketoimintaamme Pohjois-Euroopassa, minkä lisäksi myymme tuotteita noin 40 eri maahan. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä ohjeita, jotka pohjautuvat konsernin arvoihin ja YK:n Global Compact -aloitteen periaatteisiin. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 1,1 miljardia euroa.

Northern Magic. Made Real.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: