ECAM Consulting Oy

Sähkötestaaja – MSc Electronics Oy – Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.11.2023, 22:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku

Sähkötestaaja – MSc Electronics Oy – Tampere

Asiakasyrityksemme MSc Electronics Oy hakee sähkölaitetestaajaa (tehoelektroniikka) vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan kasvaviin tuotantomääriin ja vahvistamaan asiantuntevaa testaustiimiä.

MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritysryhmä, joka on erikoistunut vaativiin, pitkää käyttöikää ja luotettavuutta edellyttäviin konvertteriratkaisuihin raideliikenteessä, teollisuudessa sekä hajautetun energiantuotannon ja varastoinnin ratkaisuissa. Olemme 35 vuoden toimintahistoriamme aikana toimittaneet yli 16 000 konvertteria maailmanlaajuisesti ja saavuttaneet vahvan markkina-aseman kotimaassa ja kansainvälisesti (suora vienti yli 50 %, pääosin Eurooppaan). MSc:n liikevaihto on ollut viime vuosina noin 3M eur ja henkilöstömäärä 20 (pääosin teknisiä toimihenkilöitä). MSc panostaa voimakkaaseen kasvuun uusilla tuote- ja ratkaisualueilla.

Löytyykö sinulta osaamista tehoelektroniikan parista? Onko taajuusmuuttajien tai konverttereiden vianetsintä ja korjaus sinulle tuttua? Entä pidätkö ongelmanratkaisusta ja itsenäisestä sekä rauhallisessa ympäristössä työskentelystä? Jos vastasit edellisiin kyllä, tämä rooli voisi hyvinkin olla sinua varten!

Työ pitää sisällään tuotannossa kokoonpantujen konverttereiden testausta ja vianetsintää. Testaus- ja vianetsintätyötä saat tehdä omassa rauhassa ja suunnitellen omat työviikkosi sovittujen työtehtävien mukaisesti juuri uusitussa testaukseen keskittyvässä työtilassa, nykyaikaisella ja automatisoidulla testauslaitteella. Aiempi kokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden tehtäviisi voidaan sisällyttää jo työskentelyn alkuvaiheesta asti hylättyjen tuotteiden korjaamista, testausjärjestelmien ylläpitoa ja huoltolaitteiden korjausta, tai voit myös näihin tehtäviin osaamisesi karttuessa kasvaa ja kehittyä. Työnkierron kautta kahden kokeneen testaajakollegan kanssa työpäivät pysyvät mielekkäänä ja -tehtävät mukavan monipuolisina.

Päivätyö liukuvilla työajoilla antaa mahdollisuuden sovittaa työ oman elämäntilanteen tarpeisiin sopivaksi. Matala organisaatio ja joustava työympäristö luovat hyvät olosuhteet paikalliseen neuvotteluun. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen ja osaamistaustan mukaan, palkkahaitarina 2 700–3 400 €/kk.

Mitä tarjoamme sinulle:

– Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan

– Työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä vihreän siirtymän parissa

– Mahdollisuuden suunnitella ja aikatauluttaa itse omat työt

– Päivätyön liukuvilla työajoilla.

Työssä menestymiseen tarvitset:

– Kokemusta esim. taajuusmuuttajien tai vastaavien sähkölaitteiden vianetsinnästä ja korjaamisesta

– Aiempaa kokemusta vahvavirran kanssa työskentelystä

– Sähkötekniikan perustuntemusta

– Oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työotetta.

Tulevien työkavereiden terveiset hakijoille:

”Työsuhteen pysyvyys on valttimme!”

’’Perehdytys laitekantaan on tässä työssä erinomainen eikä ongelmien kanssa tarvitse jäädä yksin!’’

Tehtävään valittu henkilö työllistyy MSc Electronics Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joustavasti valitun työntekijän käytettävyyden mukaan.

Mikäli hakulomakkeemme täyttäminen tuntuu hankalalta, voit lähettää meille myös cv:si tai vaikka linkedin-profiilisi linkin osoitteeseen esa.rasanen@ecamconsulting.fi

Lisätietoja antaa:

Esa Räsänen, +358 40 8224346, esa.rasanen@ecamconsulting.fi

Osaamisalue: